Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia după remiza cu Poli Iaşi: "Nu sunt supărat pe jucătorii mei!"

Devis Mangia după remiza cu Poli Iaşi: "Nu sunt supărat pe jucătorii mei!"
Comentarii

Devis Mangia nu s-a declarat nemulţumit de jocul formaţiei sale, care n-a putut trece în prima etapă pe teren propriu de Poli Iaşi, luni seara, în direct la Telekom Sport. Italianul aşteaptă transferuri, dar mărturiseşte că nu se concentrează acum pe acest aspect.

Italianul de pe banca Universităţii crede că elevii săi au făcut un meci bun contra ieşenilor, dar trebuie să fie mai atenţi la finalizare: "Eu sunt antrenor şi trebuie să vorbesc despre joc. Şi cred că a fost un joc bun, nu am nimic să le reproşez jucatorilor mei, nu am de ce să fiu suparat! Trebuie să muncim mai mult şi să fim atenţi la finalizare" a declarat la microfonul Telekom Sport, tehnicianul în vârstă de 44 de ani.

În ciuda faptului că echipa sa şi-a creat multe ocazii de gol, oltenii n-au reuşit să concretizeze niciuna din cele 19 acţiuni ofensive din partida cu Poli Iaşi. Mangia ştie că echipa sa are nevoie de transferuri, dar preferă să nu se concentreze pe acest aspect pentru moment: "Prefer să vorbesc de meciul de azi, nu ştiu nimic de transferuri în acest moment. E normal să ne mai gândim la alte transferuri pentru că e adevarat că sunt câteva poziţii în teren pe care trebuie să le imbunatatim. Nu-mi fac griji, anul trecut l-am transformat pe Băluţă din mijlocaş în atacant. Trebuie să muncim! Am făcut greşeli azi, dar sentimentul meu este că am jucat bine!" a explicat Devis Mangia.

Antrenorul Craiovei crede că problemele cu nocturna stadionului din Craiova au afectat jocul echipei sale: "Am început mai greu meciul şi am fost puţin surprins de faptul că nocturna n-a funcţionat. Jucătorii mei n-au fost la fel de concentraţi după problemele cu nocturna, e normal sunt oameni nu sunt roboti" se consolează Mangia.

Despre posibilul duelul din Europa League contra germanilor de la Leipzig, Mangia spune: "Leipzig e o echipă bună care a impresionat în Europa, e clar ca e un adversar foarte puternic". Italianul nu-şi face însă griji în cazul unei eliminări premature: "Anul trecut am jucat cu AC Milan, deci dacă vom fi eliminaţi, nu e ceva ieşit din comun, Leipzig e clar echipa favorită, investeşte foarte mulţi bani şi este o formaţie puternică, dar cred că se poate întampla orice, şansele sunt 50/50. Noi ne vom juca şansa!"

Universitatea Craiova va evolua cu învingătoarea din dubla manşă dintre RB Leipzig (Germania) şi Hacken (Suedia), în turul al treilea preliminar al Europa League. Partida tur va avea loc, la 9 august, în deplasare, iar returul la 16 august, la Craiova.

Afla mai multe despre: devis mangialiga 1poli iasiu craiova 

viewscnt
Articole similare