Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, după succesul cu Viitorul: ”Pentru mine, nu mai e o problemă de sistem, ci de atitudine! Astăzi am avut atitudine”

Devis Mangia, după succesul cu Viitorul: ”Pentru mine, nu mai e o problemă de sistem, ci de atitudine! Astăzi am avut atitudine”

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a reuşit o victorie foarte importantă, 2-0 cu Viitorul, la capătul unui meci foarte bun făcut de olteni. Devis Mangia se declară mândru de atitudinea pe care au avut-o jucătorii săi.

Craiova a reuşit unul dintre cele mai convingătoare meciuri din acest sezon. Oltenii s-au impus cu 2-0 în faţa Viitorului, după un joc foarte solid. Devis Mangia spune că echipa sa a avut probleme din cauza atitudinii, în startul sezonului, dar cu Viitorul lucrurile s-au schimat:

”Eu cred că am făcut cea mai bun primă repriză a noastră. După prima repriză, a fost un meci închis. Pentru mine nu mai e o problemă de sistem, e problemă de atitudine. Astazi am avut atitudine, am făcut foarte bine cu Viitorul. Vreau să analizăm ce s-a întâmplat la Mediaş, să uităm de înfrângeri şi să ne dăm seama că au fost momente pe care nu le-am gestioant cum trebuie.

Astăzi a fost puţin mai bun gazonul. Cred că este necesar să schimbăm puţin echipa pentru meciul din Cupă.

Koljic este în acest moment o achiziţie foarte bună. Trebuie să continue aşa”, a declarat Devis Mangia pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare