Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia îi înţeapă pe cei de la CFR Cluj: ”Aşa e mereu când jucăm cu ei” Italianul a spus cine e favorită la titlu în Liga I

Devis Mangia îi înţeapă pe cei de la CFR Cluj: ”Aşa e mereu când jucăm cu ei” Italianul a spus cine e favorită la titlu în Liga I
Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, iar Devis Mangia este mulţumit de prestaţia elevilor săi. Italianul şi-a înţepat adversarii pentru stilul lor defensiv, dar a anunţat că CFR are prima şansă la titlu.

Mangia o vede pe CFR Cluj principala favorită la titlu, asta chiar dacă trupa lui Petrescu nu joacă deloc un fotbal spectaculos.

Jucătorii au dat tot ce au avut mai bun pe teren. A fost un meci închis, ca toate meciurile cu CFR Cluj. Ei au fost mai proaspeţi decât noi. Mulţi jucători au fost obosiţi pe final de meci în echipa mea. În prima repriză, am construit, am încercat mai mult.

Când un jucător nu joacă, trebuie să fie nemulţumit. Era o problemă dacă era mulţumit că nu joacă. Sunt foarte multe scenarii despre Andrei Cristea, dar lucrurile sunt simple.

Cât despre Nuno Rocha, lui îi este dificil să joace, în momentul ăsta, în meciurile de acasă. A fost alegerea mea să nu fie în lot. Dar acum noi trebuie să recuperăm cât mai multă energie pentru meciul cu Viitorul.

CFR are prima şansă la titlu pentru că este pe locul 1. Au jucători cu experienţă, au un antrenor foarte bun şi au prima şansă la titlu. Este normal să fie aşa”, a spus Devis Mangia, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mangiacraiova 

viewscnt
Articole similare