Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, înţepături la adresa rivalilor: "Una e să joci cu Leipzig, alta e să joci acolo, cu tot respectul"

Devis Mangia, înţepături la adresa rivalilor: "Una e să joci cu Leipzig, alta e să joci acolo, cu tot respectul"
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că partida cu Leipzig va fi foarte dificilă, adversara fiind mai experimentată, însă craiovenii trebuie să fie mândri că au posibilitatea unei astfel de confruntări.

“Va fi un meci foarte dificil, cu una dintre cele mai bune echipe din unul din cele mai bune campionate din Europa. Nu se pune problema de buget, ci de experienţă. Ei au mai multă experienţă în astfel de meciuri, asta este sigur. Este şi diferenţă de buget, dar nu sunt aici ca să discut despre buget. Această partidă ar fi fost la fel de dificilă chiar dacă echipa ar fi avut un altfel de început de sezon. Vom face tot ce putem mai bine. Vom trimite în teren echipa cea mai potrivită pentru a face un meci bun. Trebuie să fim mândri pentru că sunt cel puţin alte patru echipe care nu pot face asta. Cred că trebuie să fim mândri că avem posibilitatea să jucăm cu un astfel de adversar, pe un astfel de stadion. Vorbesc despre situaţia de acum, nu despre trecut. Este dificil, este normal. Nu pot spune că este un meci normal. Este diferit să joci cu Leipzig faţă de cum e să joci cu o echipă din Armenia, cu tot respectul. Este clar, dar trebuie să jucăm şi avem oportunitatea de a juca. Trebuie să fim fericiţi că jucăm fotbal”, a spus Mangia

El a precizat că Leipzig este o echipă în faţa căreia are nevoie de jucători rapizi. “Leipzig este o echipă cu jucători de viteză în faţă, recuperează, atacă foarte bine spaţiile, o să am nevoie de jucători rapizi”, a adăugat el.

Partida Leipzig – Universitatea Craiova, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 19.30, pe RB Arena, din Leipzig. Returul este programat o săptămână mai târziu, la Craiova. În cazul în care va elimina Leipzig, Universitatea Craiova va întâlni în play-off-ul competiţiei pe învingătoarea dintre Zoria Luhansk (Ucraina) şi Sporting Braga (Portugalia).

Afla mai multe despre: mangiacraiovacfr 

viewscnt
Articole similare