Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, mulţumit de jocul prestat de echipa sa: ”Am făcut un meci foarte bun, dar trebuie să cotinuăm”

Devis Mangia, mulţumit de jocul prestat de echipa sa: ”Am făcut un meci foarte bun, dar trebuie să cotinuăm”

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova a făcut un meci foarte bun în compania FC Botoşani, 5-1, în semifinalele Cupei României, lucru care l-a mulţumit pe deplin pe Devis Mangia.

”Suntem pregătiţi pentru partida de luni de la Giurgiu. Am făcut un meci foarte bun astăzi, dar trebuie să cotinuăm, pentru că am avut trei meciuri nu prea bune. Abia acum începem să jucăm bine”, a declarat Devis Mangia la Telekom Sport.

Antrenorul Universităţii Craiova a refuzat să vorbească despre fazele controversate ale meciului. ”Prefer să nu vorbesc despre discuţiile cu arbitru, cineva a spus că a fost penalty, dar noi trebuie să mergem mai departe. Câteodată se întâmplă lucruri care ne fac să ne gândim, dar noi trebuie să ne facem treaba mai departe.

Despre relaţia cu Băluţă: ”Cred că am manageriat foarte bine situaţia cu Baluţă. Da, jucătorii au insistat pe lângă mine să-l primesc la echipa. Pentru mine a contat foarte mult, mi-au arătat că sunt o echipă. A fost decizia mea să-l trimit la echipa a doua şi tot decizia mea a fost să-l aduc înapoi”, a mai spus Devis Mangia.

Afla mai multe despre: cupa romanieiuniversitatea craiovafc botosani,  

viewscnt
Articole similare