Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Devis Mangia, pus pe gânduri de ce se întâmplă la Craiova: ”Sper să nu facem un record”. Ce l-a nemulţumit pe italian

Devis Mangia, pus pe gânduri de ce se întâmplă la Craiova: ”Sper să nu facem un record”. Ce l-a nemulţumit pe italian
Comentarii

Devis Mangia a fost pus pe gânduri de cel de-al 5-lea penalty pe care Craiova l-a ratat în acest sezon. Tehnicianul italian speră ca echipa lui să nu bată vreun record negativ în ceea ce priveşte loviturile de pedeapsă.

Craiova a terminat la egalitate meciul cu Viitorul, scor 0-0, iar Devis Mangia s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale. L-a nemulţumit doar penalty-ul ratat de Koljic.

Am avut o şansă mare, la acel penalty, în rest a fost un meci tactic. Noi am schimbat sistemul, ei la fel. Viitorul a început mai bine, apoi noi am echilibrat şi am controlat jocul. A fost un meci cu intensitate, presiunea i-a făcut pe unii jucători să nu ia cele mai bune decizii în unele momente.

Mitriţă este un jucător de nivel foarte înalt. În tur am jucat tot fără el. Acum trebuie să continuăm pe drumul nostru şi fără el. Despre Fortes nu vreau să vorbesc. Dacă va veni, probabil că vom schimba ceva, sistemul de joc. Stilul îl păstrăm la fel.

Cinci penalty ratate e cam mult, sper să nu facem un record total. Nu e problema de antrenament, meciurile sunt diferite. Este o problemă că penalty-urile ratate ne iau şi puncte”, a spus Devis Mangia, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mangiacraiovapenaltyviitorul 

viewscnt
Articole similare