Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire, frustrare, nemulţumire. Ce a declarat Wenger după ultimul său meci european pe Emirates

Dezamăgire, frustrare, nemulţumire. Ce a declarat Wenger după ultimul său meci european pe Emirates

Fotbal

Comentarii

La ultimul meci de acasă cu Wenger pe bancă în cupele europene, Arsenal a remizat cu Atletico Madrid, scor 1-1. Astfel, calificarea în finala Europa League se va decide săptămâna viitoare, în meciul de pe Wanda Metropolitano.

"Fanii au fost fantastici. Însă, am terminat meciul cu o dezamăgire. Toată această dezamăgire s-a produs pentru că noi i-am lăsat să marcheze în deplasare. Uitându-mă la cum am jucat şi la cum a curs meciul, este cel mai prost rezultat pentru noi. Trebuie să mergem acolo, să gândim pozitiv şi să ne calificăm. Au putut marca doar dintr-o pasă lungă în repriza secundă, este greu de înghiţit asta, dar  trebuie să ne revenim. Din păcate, ei au marcat în deplasare un gol venit de nicăieri, iar acum trebuie trecem peste această dezamăgire si să pregătim meciul retur. 

Portarul lor a apărat multe şuturi şi, după cum aţi văzut, în faţă au calitatea să profite de orice greşeală. Nu au primit gol în ultimele 11 meciuri consecutive acasă. Însă, noi nu trebuie să ne uităm la statistici, ci la evoluţia noastră, iar noi ştim că putem marca pe orice stadion" , a declarat Arsene Wenger.
 

Afla mai multe despre: europa leaguearsenalatletico madridmadridwanda metropolitanowengerdiego simeone 

viewscnt
Articole similare