Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire în tabăra celor de la Voluntari în urma remizei cu Universitatea Craiova: ”Sunt două puncte pierdute. Suntem toţi supăraţi”

Dezamăgire în tabăra celor de la Voluntari în urma remizei cu Universitatea Craiova: ”Sunt două puncte pierdute. Suntem toţi supăraţi”

FC Voluntari

Comentarii

Meciul dintre FC Voluntari şi U Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce oltenii au marcat pe final de meci.

FC Voluntari a fost la un pas să obţină o victorie importantă sâmbătă seara, însă a scăpat punctele din mână pe final de meci, din pricina unul gol al lui Ionuţ Vînă.

Ilfovenii au deschis scorul rapid în repriza secundă şi părea că vor obţine victoria, însă Universitatea Craiova a reuşit să egaleze în minutul 90.

În urma partidei, Liviu Ciobotariu a fost temperat şi a spus că rezultatul a fost unul echitabil, însă jucătorii săi nu au fost de acord, declarând că meritau victoria.

Dezamăgire în tabăra celor de la Voluntari în urma remizei cu Universitatea Craiova

Puteam să câştigăm cele trei puncte, însă, din punctul meu de vedere, cred că rezultatul e echitabil. Am avut un portar inspirat, pe Mihai Popa, după care au avut o posesie bună, ne-au dominat la mijlocul terenului.

În ultimele 10 minute ne-am retras cam mult şi... (n.r. le-aţi cerut dumneavoastră să se retragă?) Ne-am retras deliberat la un moment dat, am zis să închidem bine spaţiile, să nu poată să joace între linii. E practic reflexul acesta de autoapărare, aşa, să nu primeşti gol.

Sunt mulţumit pentru punctul obţinut, a fost echitabil. Nu ne gândeam, trebuie să recunosc că nu ne aşteptam să fim după 19 etape pe locul trei”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Sunt două puncte pierdute zic eu. Nu am fost inspiraţi, suntem supăraţi, sincer să fiu, toţi baieţii în vestiar suntem supăraţi. Meritam azi 3 puncte zic eu.

Cred că s-a pus şi oboaseala puţin, a fost un teren greu azi. Trebuia să fim un pic mai concentraţi”, a spus Vadim Raţă.

Puteam să scoatem mai mult, ţinând cont că am luat gol în minutul 90. Cred că puteam să scoatem mai mult de un egal.

Trebuie să-mi ajut echipa, sunt portar şi trebuie să-i scot la greu pe colegii mei”, a adăugat Mihai Popa

Afla mai multe despre: voluntari universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare