Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire mare în tabăra celor de la Chindia după ce FCSB a întors scorul de la 0-2. ”Ne-a picat cerul în cap!”

Dezamăgire mare în tabăra celor de la Chindia după ce FCSB a întors scorul de la 0-2. ”Ne-a picat cerul în cap!”

Chindia Targoviste

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (0-2), pe Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Oaspeţii au condus la pauză cu 2-0. Ei au marcat un gol în minutul 90+3, care a fost anulat pe motiv de ofsaid. Şi gazdele au avut un gol anulat, la scorul de 3-2, pentru un presupus henţ. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut senzaţional, iar la finalul meciului a fost extrem de dezamăgit, deoarece echipa lui a pierdut toate cele 3 puncte, după ce a condus cu 2-0.

De asemenea, el a spus că un moment decisiv în pierderea partidei a fost în minutul 47, când Dariu Olaru a marcat cu un şut frumos din careu pentru 1-2. Fotbalistul consideră că echipa a greşit când a decis să facă pasul în spate.

”Ne-a picat cerul în cap!”

”Mă bucur că am marcat un gol frumos, dar, din păcate, n-am câştigat. Nu te întâlneşti prea des cu ocaziile astea şi să o conduci pe FCSB cu 2-0, nu ştiu câte echipe au reuşit asta. Am simţit când a început repriza a doua că ne-am retras prea mult, chiar am ţipat de câteva ori, dar aşa ne-a dus jocul.

Sezonul trecut, nu ştiu dacă am primit în vreun meci trei goluri. Sper să fim mai compacţi în defensivă şi la meciul următor să nu mai luăm goluri. A venit golul din minutul 47, ne-a picat cerul în cap, dar FCSB are jucători de calitate, ne aşteptam de la început să avem un meci greu, vorbeam şi la pauză că trebuie să intrăm concentraţi, ca şi cum am începe de la 0-0. Este o dezamăgire mare. A fost o discuţie în vestiar, a vorbit Mister cu noi, asta a fost”, a declarat Daniel Popa. 

Clasament: CFR Cluj - 64 de puncte, FCSB - 58, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 39 de puncte, Farul - 39, FC Argeş - 38, Rapid - 36, Sepsi - 33, UTA - 33, Chindia - 28, CS Mioveni - 27, FC U Craiova - 26, Gaz Metan - 22, Dinamo - 13, Academica Clinceni - 11.

Afla mai multe despre: chindia-fcsb-daniel popa 

viewscnt
Articole similare