Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire mare la Chindia după ce a ratat promovarea în barajul cu Voluntari: ”Tot visul s-a năruit!”

Dezamăgire mare la Chindia după ce a ratat promovarea în barajul cu Voluntari: ”Tot visul s-a năruit!”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a fost foarte aproape să promoveze în Liga 1, dar a pierdut la penalty returul barajului cu FC Voluntari. Nicolae Croitoru, antrenorul Chindiei, spune că rezultatul este foarte dureros.

Chindia a reuşit să egaleze avantajul pe care FC Voluntari l-a avut în tur, când s-a impus cu 1-0. Meciul a mers apoi în prelungiri, dar nici aici nu s-a decis cine se alege cu locul de Liga 1. S-a trecut astfel la loviturile de departajare, unde FC Voluntari s-a impus. Nicolae Croitoru, antrenorul Chindiei, spune că este un rezultat dezamăgitor:

”Tot visul n-a năruit, toată munca. Este păcat. Am fost mai aproape. Ţin să-i felicit pe jucători pentru cele două jocuri pe care le-au făcut contra Voluntariului. Trebuie să-i felicit şi pe suporteri şi îmi pare rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi. Am crezut în şansa noastră. Din păcate, la penalty-uri, cred că lipsa experienţei şi-a spus cuvântul şi importanţa momentului ne-a copleşit. Acum este greu să fim optimişti, pentru că este un moment dureros. Au fost două jocuri echilibrate. Eu cred că a contat jocul tur, când cred că un egal era un rezultat echitabil”, a declarat Nicolae Croitoru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc voluntarinicolae croitoruchindia targovisteliga 1liga 2 

viewscnt
Articole similare