Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire mare la Paris. Mbappe, dur la adresa jocului echipei sale: "Dacă eşti bun, marchezi. Primul care trebuia să înscrie eram eu"

Dezamăgire mare la Paris. Mbappe, dur la adresa jocului echipei sale: "Dacă eşti bun, marchezi. Primul care trebuia să înscrie eram eu"
Comentarii

Kylian Mbappe a recunoscut că Paris Saint-Germain că PSG nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor în dubla manşă cu Borussia Dortmund, fiind eliminată în semifinale de echipa germană.

"Am şutat mult, dar nu am fost eficienţi. Nu prea îmi place să vorbesc despre ghinion, când eşti bun, nu loveşti bara, marchezi, noi nu am fost suficient de buni în acea zonă. Am încercat cât am putut, iar primul care trebuia să marcheze în aceste meciuri eram eu.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Nu a fost un exces de încredere, grupul nostru a fost liniştit, aşa este fotbalul, nu am pus toate ingredientele necesare pentru a ajunge în finală. Acum trebuie să trecem pesta asta, atât eu, cât şi echipa. Este un proces lung, dar am arătat în acest sezon că suntem capabili să mergem mai departe.

Nu este totul de aruncat, mai sunt obiective de atins în acest sezon. Suntem foarte dezamăgiţi, pentru că am vrut să ne calificăm, dar în Champions League trebuie să fii eficient în careu, iar în această privinţă ei au fost mai buni decât noi", a declarat atacantul francez la finalul meciului de pe Parc des Princes.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor după ce a învins-o cu 1-0 pe PSG, la Paris, prin golul marcat de fundaşul Mats Hummels în repriza secundă (50). Nemţii s-au impus cu acelaşi scor şi în meciul tur, de la Dortmund.

În cealaltă semifinală din Champions League se vor înfrunta, astăzi, în capitala Spaniei, echipele Real Madrid şi Bayern Munchen. În prima manşă, disputată în Germania, scorul a fost egal, 2-2.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare