Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire pentru Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele lui Pera au fost aproape de a produce marea surpriză: "A fost o diferenţă greu de recuperat"

Dezamăgire pentru Râmnicu Vâlcea. Jucătoarele lui Pera au fost aproape de a produce marea surpriză: "A fost o diferenţă greu de recuperat"

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti s-a calificat sâmbătă, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă de SCM Râmnicu Vâlcea, scor 27-21 (15-11), în manşa retur din optimile competiţiei.

În tur, CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 33-24 (13-12), iar cu 54-51 la general s-a calificat în sferturi, unde o va întâlni pe ŢSKA Moscova, care a trecut de Krim Ljubljana în optimi.

"Am trăit meciul cu intensitate, ne pare rău că am pierdut, dar important e că ne-am calificat. Se pare că în acest meci nu am fost suficient de pregătite şi am făcut destul de multe greşeli.

Ne apropiem de Final Four, e clar că meciurile vor fi grele, vom întâlni adversari puternici, o să fie destul de greu, dar până atunci mai e destul de mult timp şi atunci când vom juca cu ele, o să ne pregătim suficient de bine" , a declarat Denisa Dedu.

"Sunt puţin dezamăgită, pentru că am fost aproape de a produce o mare surpriză. Am dus o luptă grea în acest meci. Pe de altă parte, sunt foarte mândră de echipa mea, pentru ceea ce am realizat. Aceste nouă goluri au fost greu de recuperat" , a spus jucătoarea de la Râmnicu Vâlcea, Mireya Gonzalez.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare