Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire şi tristeţe în tabăra ”tricolorilor” după eliminarea de la Jocurile Olimpice: ”Am venit aici cu gândul la medalie, dar nu s-a putut”

Dezamăgire şi tristeţe în tabăra ”tricolorilor” după eliminarea de la Jocurile Olimpice: ”Am venit aici cu gândul la medalie, dar nu s-a putut”

Echipa națională

Comentarii

România a pierdut calificarea în sferturile turneului final de la Jocurile Olimpice, după ce a remizat 0-0 în ultimul meci al grupei, în faţa Noii Zeelande.

Naţionala olimpică a României a plecat la Tokyo cu gândul la medalie, însă nu a putut trece nici măcar de grupe. După debutul cu dreptul, o victorie în faţa lui Honduras, ”tricolorii” s-au prăbuşit cu Coreea de Sud, fiind umiliţi 4-0, înainte de a fi eliminaţi, la golaveraj, după egalul cu Noua Zeelandă.

Reuzltatele slabe au fost puse pe seama mai multor factori, precum neştiinţa selecţionerului sau refuzul multor echipe de a le permite jucătorilor să se alăture naţionalei, însă explicaţiile nu mai contează după eliminare.

Fotbaliştii care au putu face deplasarea aveau vise măreţe şi se vor întoarce acasă dezamăgiţi, după ce nu au putu trece de o grupă mai mult decât accesibilă. Marian Aioani şi Virgil Ghiţă au abordat subiectul eliminării, amândoi vorbind plini de dezamăgire.

Dezamăgire şi tristeţe în tabăra ”tricolorilor” după eliminarea de la Jocurile Olimpice

”Asta e, noi ştim că am luptat şi am muncit ca să ajungem aici. Atât am putut! A fost un turneu frumos, ne-am bucurat de el, de fotbal. Am incercat să ne calificăm mai departe, dar atât s-a putut. Nu cred că au fost mai buni decat noi, doar că golaverajul şi-a spus cuvantul”, a spus Marian Aioani, la TVR 1.

”Ne-a lăsat cu un gust amar pentru că am fost pregătiţi pentru acest meci. Şi ei sunt fotbalişti, şi-au făcut treaba, jocul, şi s-a terminat 0-0. Noi avem jucători foarte valoroşi, dar trebuie să schimbăm ceva la mentalitate. Cum am jucat primul şi ultimul meci ar fi trebuit să jucăm şi în al doilea, nu s-a întâmplat asta şi nu ne-am calificat.

Am venit aici cu gândul să ne calificăm şi să ne batem la o medalie, de ce nu. Nu s-a putut, dar noi ne-am dorit foarte mult acest lucru. Câştigul este că am participat la această competiţie grandioasă, dar ne doream ceva mai mult. O să avem ce povesti pe viitor”, a completat Virgil Ghiţă, pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: marian aioanivirgil ghiţănaţionala olimpicăromânia noua zeelandăjocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare