Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezamăgire uriaşă pentru Alex Paşcanu la revenirea la Leicester! "Sunt extrem de frustrat!" Ce s-a întâmplat la meciul cu Tottenham

Dezamăgire uriaşă pentru Alex Paşcanu la revenirea la Leicester! "Sunt extrem de frustrat!" Ce s-a întâmplat la meciul cu Tottenham

Stranieri

Comentarii

Alexandru Paşcanu a revenit la Leicester după o săptămână de vis cu naţionala U21 a României, iar tânărul fundaş a fost titular pentru echipa U23 a clubului în meciul cu echipa similară a lui Tottenham.

A fost o partidă începută senzaţional de jucătorii "albaştrilor", însă încheiată cu o mare dezamăgire. Vulpile au fost învinse, scor 1-0, după un gol primit în minutul 87.

Paşcanu (foto - in dreapta, alături de Adrian Petre) a vorbit după meci, precizând că echipa sa ar fi meritat să conducă cu 3-0 în prima repriză şi că rezultatul final e unul extrem de frustrant în condiţiile în care Leicester a făcut un meci excelent.

Dincolo de rezultat, prestaţiile lui Paşcanu din ultimul timp nu au trecut neobservate la Leicester, iar fundaşul român se apropie cu paşi mari de saltul la echipa de seniori.



"Suntem foarte frustraţi. Cred că în prima repriză, aşa cum aţi spus, puteam să ne distanţăm la 2 sau 3-0 şi pur şi simplu n-am reuşit să închidem meciul.

N-am reuşit să marcăm şi am fost foarte frustraţi cu rezultatul final.

Cred că întotdeauna îţi asumi un risc când joci atât de agresim şi faci pressing pe tot terenul. Întotdeauna vor apărea spaţii spre finalul meciului şi asta s-a văzut. Am riscat şi astăzi nu ne-a ieşit, dar în alte dăţi am fi reuşit.

În general suntem foarte buni la fazele fixe, dar astăzi nu am avut şansă
", a declarat Alex Paşcanu pentru site-ul oficial al fostei campioane a Angliei.

 

Afla mai multe despre: pascanuleicesternationala 

viewscnt
Articole similare