Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DEZASTRU dacă nu ia titltul! FCSB joacă în Playoff cu o presiune incredibilă! Ce sume uriaşe de bani pierde echipa lui Becali dacă ratează iar în Liga I

DEZASTRU dacă nu ia titltul! FCSB joacă în Playoff cu o presiune incredibilă! Ce sume uriaşe de bani pierde echipa lui Becali dacă ratează iar în Liga I

FCSB

Comentarii

Astra şi Viitorul i-au suflat titlul FCSB-ului în ultimele două sezoane, iar steliştii joacă acum cu o presiune uriaşă. Echipa are nevoie de câştigarea campionatului pentru a prinde calificarea în Liga Campionilor şi a recupera o parte dintre investiţiile masive făcute de Becali.

Patronul roş-albaştrilor l-a anunţat deja pe Nicolae Dică de faptul că va fi demis dacă nu va câştiga titlul, asta deşi antrenorul spera să fie păstrat şi în cazul în care FCSB va terminat doar pe poziţia a doua.

Aş vrea să rămân şi dacă nu iau titlul” vs. ”Dacă termină pe locul doi îl dau afară”. Aflat la două puncte în spatele CFR-ului, chiar înainte de meciul direct, Dică e obligat să găsească soluţia salvatoare pentru a-şi păstra postul. Jocul FCSB-ului suferă teribil cu Nick pe bancă, asta deşi steliştii au avut un parcurs bun în cupele europene.

A BĂGAT APROAPE 10 MILIOANE DE EURO ÎN TRANSFERURI

FCSB a bifat cea mai costisitoare campanie de achiziţii din ultimii 10 ani. Becali a investit aproape zece milioane de euro în achiziţii, iar ratarea Ligii ar fi egală cu un dezastru. Investiţia s-ar mai amorsa în Europa League, dar potul cel mare se primeşte doar la ”masa bogaţilor” din Champions League.

TRANSFERURI FCSB 2017-2018

Florinel Coman - 2 mil euro

Nedelcu - 1,5 mil euro

Benzar - 1,2 mil euro

Budescu - 0,75 mil euro

Golofca - 0,4 mil euro

Andrei Vlad - 0,4 mil euro

Planici - 0,3 mil euro

Plată procente Viitorul - 2,5 mil euro

Prime de instalare - 0,7 mil euro

Un total de 9,75 milioane de euro, sumă care a fost însă recuperată rapid din parcursul european din acest sezon. Totuşi, ceea ce este alarmant pentru stelişti e faptul că bugetul ar urma să fie mult mai mic în sezonul viitor, dacă FCSB va rata pentru al treilea an consecutiv titlul de campioană.

În plus, un nou eşec pe plan intern ar diminua şansele unor plecări pe sume importante, într-o perioadă în care oricum cotele de export ale steliştilor s-au prăbuşit. Alibec, Florinel Coman şi Nedelcu sunt într-un picaj incredibil, în timp ce singurii fotbalişti ”profitabili” par să fie doar Planici, Budescu şi Gnohere.

Afla mai multe despre: becalifcsbanalizatransferurititluliga 1 

viewscnt
Articole similare