Experiențe împreună.
You are here:

Dezastru financiar pentru Florinel Coman. Nici măcar banii de la Becali nu-l mai salvează pe starul FCSB-ului din criză

Dezastru financiar pentru Florinel Coman. Nici măcar banii de la Becali nu-l mai salvează pe starul FCSB-ului din criză

FCSB

Comentarii

FCSB traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, iar Gigi Becali este în culmea fericirii. Roş-albaştrii au ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere, astfel că patronul vicecampioanei le face toate poftele jucătorilor săi.

FCSB a obţinut o nouă victorie în Liga I, scor 2-1, pe terenul Chindiei Târgovişte. Deşi a fost condusă cu 1-0, vicecampioana României a avut forţa de a reveni şi de a întoarce scorul, în ciuda absenţelor importante. La meciul disputat la Ploieşti, Bogdan Argeş Vintilă nu s-a putut baza pe jucători precum Florinel Coman, Dennis Man sau Răzvan Oaidă.

Dacă Man este accidentat, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă au fost suspendaţi şi au ratat meciul cu Chindia Târgovişte. De altfel, pauza i-a picat perfect mijlocaşului venit de la FC Viitorul pentru a-şi rezolva problemele pe care le are pe plan personal.

Becali, gest superb pentru Coman. Patronul FCSB-ului şi-a ajutat vedeta

Deşi Gigi Becali a declarat, în urmă cu două săptămâni, că i-a oferit lui Florinel Coman suma de 250 de mii de euro pentru a-şi cumpăra un apartament, lucrurile au stat de fapt altfel. Conform gsp.ro, mijlocaşul FCSB-ului îi va da înapoi banii patronului, în mai multe rate.

Ofertele au curs pe bandă rulantă pentru Florinel Coman, mai ales în vara acestui an, însă Gigi Becali n-a vrut să audă de o eventuală despărţire de vedeta echipei, convins de faptul că poate oricând să obţină sume uriaşe de bani de pe urma plecării mijlocaşului. Pentru a-l determina să joace la cel mai înalt nivel pentru FCSB, aşa cum s-a întâmplat până acum, patronul roş-albaştrilor i-a oferit acestuia 250 de mii de euro pentru a-şi cumpăra o casă. Un împrumut fără dobândă.

Momentan, conform contractului pe care îl are cu vicecampioana României, Florinel Coman încasează 15.500 de euro în fiecare lună, însă, de acum încolo, pentru a îi da banii înapoi lui Becali, mijlocaşul va primi lunar cu 5000 de euro mai puţin şi se va mulţumi cu un salariu de 10.500 de euro.

Dacă, în sezonul următor, FCSB va reuşi calificarea în grupele Ligii Campionilor sau ale Europa League, Coman va renunţa şi la prima de obiectiv, doar pentru a scăpa de datorie. În cazul în care nu-i ve restitui toţi banii lui Becali, Florinel Coman ar putea să-şi piardă casa, care i-ar rămâne patronului de la FCSB.

"Băiatul a venit la mine şi mi-a zis: <<Tu ceri pe mine 20 de milioane de euro, iar eu nu am bani să-mi iau o casă!>>. I-am făcut pofta, i-am dat 250.000 de euro ca să îşi cumpere o casă. Acum nu mai poate emite pretenţii să plece la prima oferta pe care o primesc pentru el!", declara Gigi Becali la momentul respectiv.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe