Experiențe împreună.
You are here:

Dezastru la Cisnădie! Măgura, şase înfrângeri din şase în Cupa EHF

Dezastru la Cisnădie! Măgura, şase înfrângeri din şase în Cupa EHF

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost învinsă duminică, în deplasare, şi în ultimul meci din grupa B, de Siofok, scor 34-22 (15-12), şi încheie pe ultimul loc, cu şase eşecuri consecutive, astfel că ratează sferturile de finală.

În urma rezultatului, Măgura Cisnădie are 0 puncte şi ratează calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF. Siofok, cu 10 puncte, este lider şi calificată mai departe.

A doua partidă a rundei va avea loc, tot duminică, între Podravka şi Copenhaga, însă rezultatul nu mai contează în perspectiva sferturilor, Podravka având 8 puncte înaintea disputei, iar Copenhaga 4. Podravka este şi ea calificată în sferturi.

Rezultatele complete ale echipei Măgura Cisnădie în grupa B: cu Podravka 26-38 şi 29-31, cu Siofok 23-31 şi 22-34, şi cu Copenhaga 22-33 şi 28-33.

În grupa C a competiţiei joacă şi Gloria Bistriţa, care a luat locul formaţiei Corona, în urma scandalului de dopaj din lotul braşovean.

Meciurile din faza grupelor se vor încheia în 9 februarie, iar primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale Cupei EHF.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe