Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru la Cisnădie! Măgura, şase înfrângeri din şase în Cupa EHF

Dezastru la Cisnădie! Măgura, şase înfrângeri din şase în Cupa EHF

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin Măgura Cisnădie a fost învinsă duminică, în deplasare, şi în ultimul meci din grupa B, de Siofok, scor 34-22 (15-12), şi încheie pe ultimul loc, cu şase eşecuri consecutive, astfel că ratează sferturile de finală.

În urma rezultatului, Măgura Cisnădie are 0 puncte şi ratează calificarea în sferturile de finală ale Cupei EHF. Siofok, cu 10 puncte, este lider şi calificată mai departe.

A doua partidă a rundei va avea loc, tot duminică, între Podravka şi Copenhaga, însă rezultatul nu mai contează în perspectiva sferturilor, Podravka având 8 puncte înaintea disputei, iar Copenhaga 4. Podravka este şi ea calificată în sferturi.

Rezultatele complete ale echipei Măgura Cisnădie în grupa B: cu Podravka 26-38 şi 29-31, cu Siofok 23-31 şi 22-34, şi cu Copenhaga 22-33 şi 28-33.

În grupa C a competiţiei joacă şi Gloria Bistriţa, care a luat locul formaţiei Corona, în urma scandalului de dopaj din lotul braşovean.

Meciurile din faza grupelor se vor încheia în 9 februarie, iar primele două clasate în fiecare din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală ale Cupei EHF.

Afla mai multe despre: magura cisnadieehf 

viewscnt
Articole similare