Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru la Timişoara. ACS Poli a fost învinsă şi de Juventus. Leo Grozavu: ”Luptăm până la capăt!”

Dezastru la Timişoara. ACS Poli a fost învinsă şi de Juventus. Leo Grozavu: ”Luptăm până la capăt!”

Superliga

Comentarii

ACS Poli Timişoara a pierdut şi meciul cu Juventus Colentina şi a ajuns la 13 meciuri oficiale fără victorie. Leo Grozavu speră în continuare la salvarea de la retrogradare.

Bănăţenii trec printr-o perioadă foarte, foarte slabă. ACS Poli a pierdut cu 1-0 cu Juventus - echipă care mai avea o singură victorie în acest sezon. Timişorenii au ajuns astfel la 13 meciuri oficiale fără victorie. Însă Leo Grozavu speră că va reuşi să salveze echipa de la retrogradare:

”Cu multe speranţe mergem în toate deplasările, din păcate, e destul de dificil. Ori luăm gol în minutele 92, 93, ori, la primul atac al gazdelor, deja e un deja-vu. Din păcate, nu avem ce face, mergem înainte, sper să ne trezim măcar în al 12-lea ceas. Asta e situaţia, trebuie să o acceptăm, să mergem înainte, să muncim în continuare. Iar speranţa, atât timp cât există speranţe, luptăm până la capăt. Eu unul, cel puţin, o să lupt. Cine e alături de mine, va rămâne în continuare (n.r. întrebat dacă regretă că a preluat o echipă cu mari probleme) Păi dacă îmi pare rău, pe cine mai ajută? O să mergem mai departe, asta e clar. Trebuie să acceptăm realitatea, trebuie cineva să retrogradeze şi cineva să se salveze. Vom încerca până în ultima clipă să ne salvăm”, a declarat Leo Grozavu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: acs poli timisoaraliga 1juventus bucuresti leo grozavu 

viewscnt
Articole similare