Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Daniel Sturridge! Câştigătorul Ligii Campionilor a fost SUSPENDAT. Când va mai putea juca fotbal

Dezastru pentru Daniel Sturridge! Câştigătorul Ligii Campionilor a fost SUSPENDAT. Când va mai putea juca fotbal
Comentarii

Daniel Sturridge (30 de ani) a început luna martie într-un mod catastrofal. Luni a fost dat afară de la Trabzonspor, iar câteva ore mai târziu a primit o veste şi mai proastă.

Sturridge, fostul atacant al celor de la Liverpool, a fost suspendat patru luni de zile de Federaţia Engleză de Fotbal pentru că a încălcat regulamentul privind pariurile sportive. Suspendarea se aplică global, astfel că englezul nu mai poate juca fotbal în acest sezon. 

Iniţial, Sturridge a fost suspendat doar şase săptămâni vara trecută, însă federaţia engleză a făcut apel la o comisie independentă. De asemenea, pe lângă lunile pe care trebuie să le petreacă departe de fotbal, Sturridge a fost amendat şi cu 150.000 de lire sterline

Daniel Sturridge a rupt contractul cu Trabzonspor

Atacantul englez a rămas fără echipă la o lună după ce s-a încheiat perioada de transferuri. Sturridge şi oficialii lui Trabzonspor au reziliat contractul de comun acord. Daniel Sturridge semnase cu turcii de la Trabzonspor în vara lui 2019, liber de contract, după ce Liverpool a renunţat la serviciile sale.

Daniel Sturridge a marcat de patru ori şi a livrat patru pase de gol în 11 meciuri jucate pentru Trabzonspor în acest sezon.

Afla mai multe despre: daniel sturridge 

viewscnt
Articole similare