Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Ioniţă, Seto şi Fatai! Nu mai au voie să se antreneze cu Astra şi riscă să nu mai joace în acest an

Dezastru pentru Ioniţă, Seto şi Fatai! Nu mai au voie să se antreneze cu Astra şi riscă să nu mai joace în acest an

Astra Giurgiu

Comentarii

Alexandru Ioniţă, Takayuki Seto şi Kehinde Fatai riscă să nu mai evolueze pentru Astra până la finalul acestui an.

Alexandru Ioniţă, Takayuki Seto şi Kehinde Fatai nu au voie să se antreneze cu Astra, din cauza scandalului de dopaj în care se află, anunţă ProSport. 

Pentru cei trei, decizia poate însemna şi o perioadă lungă de inactivitate. Ei au primit programe individuale, iar toată ancheta va dura cel puţin trei-patru luni, chiar dacă Ioniţă, Seto şi Fatai ar fi nevinovaţi, mai scrie sursa citată.

Kehinde Fatai, Takayuki Seto şi Alex Ioniţă sunt suspecţi de încălcarea regulamentului anti-doping. Cei trei şi-au introdus în corp 100 de mililitri de vitamine şi minerale, în decurs de mai puţin de 12 ore, peste limita admisă. Această metodă e interzisă de WADA. 

În urmă cu o săptămână, preşedintele ANAD, Cristi Balaj, a oferit primele detalii în cazul celor trei fotbalişti de la Astra: "Investigaţia a depăşit anumite stadii şi a fost analizată. S-a discutat cu persoane implicate, medici, sportivi. Sportivii au fost de o onestitate şi de un caracter senzaţional şi nu au avut nimic de ascuns. Au fost foarte deschişi. Nu am cum să nu-i laud. Cei care au discutat cu ei au fost impresionaţi, nu au avut nimic de ascuns. Dacă apar cazuri neplăcute, puteau fi evitate. Noi, cei de la ANAD, trebuie să facem mai mult.

Codul spune că atunci când trimiţi notificarea pentru un sportiv, obligatoriu apare şi suspendarea provizorie", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: astrafataialexandru ionitatakayuki seto 

viewscnt
Articole similare