Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru pentru Şumudică în Turcia. Kayserispor a pierdut cu penultima clasată, Silviu Lung a fost eliminat

Dezastru pentru Şumudică în Turcia. Kayserispor a pierdut cu penultima clasată, Silviu Lung a fost eliminat

Stranieri

Comentarii

Kayserispor continuă forma slabă. Echipa antrenată de Marius Şumudică s-a împiedicat la deplasarea de la Konyaspor. Eto'o a deschis scorul în minutul 4, iar Jahovic a făcut 2-0 în prelungiri.

Kayserispor nu reuşeşte să-şi revină. Dacă în prima parte a campionatului a reuşit un parcurs cu mult peste aşteptări, în 2018 nu se regăseşte. Kayserispor a pierdut cu 2-0 pe terenul penultimei clasate, Kayserispor şi se îndepărtează de locurile pentru cupele europene.

Scorul a fost deschis de legendarul Samuel Eto'o, care a profitat de gravă eroară în apărarea lui Kayserispor. Unul dintre mijlocaşii lui Şumudică a pasat între fundaşii centrali, mingea a fost interceptată de Eto'o, care a marcat cu un şut din unghi la colţul lung.

În prelungiri, Silviu Lung a făcut fault în afara careului, a văzut cartonaş roşu, în poartă a intrat Săpunaru, Jahovic a bătut lovitura liberă şi a marcat.

Konyaspor a jucat în 10 oameni din minutul 65, când Bourabia a văzut al doilea galben. Însă Kayserispor n-a reuşit să înscrie nici în asemenea condiţii. Situaţia s-a complicat şi mai mult în prelungiri, când Silviu Lung a fost eliminat şi Jahovic a făcut 2-0 din lovitură liberă. Lung jr. va rata astfel meciul cu Fenerbahce.

Cristi Săpunaru, celălalt român din lot, a fost integralist, a văzut un galben şi va rata, de asemenea, întâlnirea cu Fener. Boldrin şi De Amorim au fost rezerve, dar au intrat în repriza a doua.

Echipa antrenată de Marius Şumudică a fost susţinută de peste de 1.000 de fani. Nu mai puţin de 22 de autocare cu suporteri au făcut deplasarea la Konya, iar imaginie sunt impresionante.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporkonyasporsilviu lung 

viewscnt
Articole similare