Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru total în Liga a II-a. O echipă se retrage în plin sezon: "Experimentul nostru nu a reuşit"

Dezastru total în Liga a II-a. O echipă se retrage în plin sezon: "Experimentul nostru nu a reuşit"

Fotbal intern

Comentarii

Daco-Getica se va retrage din Liga a II-a. Patronul echipei, Ilie Ciuclea, a pus totul pe seama rezultatelor dezamăgitoare şi a declarat că i-a anunţat deja pe reprezentanţii FRF de decizia pe care a luat-o.

"Experimentul nostru nu a reuşit. Din păcate, copiii pe care i-am promovat nu s-au ridicat la aşteptările noastre în acest moment. Rezultatele de pe teren ne-au făcut să decidem asta. În continuare, voi finanţa clubul. Prin această decizie, nu se pune problema să renunţ.

Copiii pe care i-am promovat la Liga a II-a vor continua la club, vor juca la grupele lor de vârstă. Ce vom face pe viitor, dacă vom avea prima echipă, nu ştiu momentan. Depinde. Poate că la anul ne vom înscrie din nou unde ni se va permite, probabil că în Liga a IV-a. Dar asta depinde şi dacă aceşti copii vor înţelege ce vrem de la ei şi vor ajunge la nivelul de pregătire pe care îl dorim", a mai spus Ciuclea.

După disputarea primelor 13 etape din Liga a II-a, Daco-Getica este penultima în clasament, cu şase puncte obţinute şi golaveraj negativ, -25.

Afla mai multe despre: ciuclea 

viewscnt
Articole similare