Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru total la FCSB! Încă două cazuri de COVID-19, în ziua meciului cu CS Mioveni

Dezastru total la FCSB! Încă două cazuri de COVID-19, în ziua meciului cu CS Mioveni

FCSB

Comentarii

FCSB a primit încă o lovitură înaintea meciului cu CS Mioveni. Cu lotul decimat din cauza COVID-19, roş-albaştri au mai primit o veste proastă: alţi doi jucători au ieşit pozitiv la testarea care a avut loc în ziua partidei cu argeşenii. FCSB are doar 13 jucători valizi pentru partida care se joacă la Buzău.

Dezastru total la FCSB! Încă două cazuri de COVID-19, în ziua meciului cu CS Mioveni

Focarul de COVID-19 de la FCSB se măreşte. După ce Edi Iordănescu şi o parte din staff, dar şi mai mulţi jucători, s-au infectat cu Coronavirus, în ziua meciului cu CS Mioveni au apărut alte două cazuri. Potrivit as.ro, testele efectuate sâmbătă dimineaţă de Valentin Gheorghe şi Vali Creţu au venit cu rezultat pozitiv, astfel că aceştia au devenit indisponibili pentru partidă.

Creţu şi Gheorghe erau anunţaţi titulari în echipa FCSB, care până acum avea doar un jucător tânăr care nu mai jucase de mult, Perianu. Acum, Edi Iordănescu şi stafful său vor trebui să găsească soluţii pentru a-i înlocui pe cei doi. FCSB mai are doar 13 jucători valizi pentru partida cu CS Mioveni, iar dacă vor mai apărea cazuri s-ar putea ca partida să nu se joace.

Denis Haruţ va fi trimis, probabil, în locul lui Creţu în banda dreaptă, iar în atac va juca probabil Dumiter, în loc de Gheorghe.

Meciul FCSB - CS Mioveni se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a 12-a din Liga 1, LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbcazuricovid-19liga 1 

viewscnt
Articole similare