Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezastru total pentru Ongenda. Jucătorul dorit insistent de Becali, trimis la echipa a doua: "Nu ştiu ce are în cap, nu ştiu ce e cu el"

Dezastru total pentru Ongenda. Jucătorul dorit insistent de Becali, trimis la echipa a doua: "Nu ştiu ce are în cap, nu ştiu ce e cu el"

FC Botoșani

Comentarii

E scandal din nou în vestiarul celor de la FC Botoşani. Înaintea meciului duminică de la Voluntari, Ongenda a fost trimis la echipa a doua.

"Pe Hervin l-am trimis la echipa a doua. Am avut o discuţie cu el. Dumnezeu ştie ce are în cap. Sper ca să înţeleagă ceea ce i-am explicat. Am avut o discuţie de o oră şi ceva cu el. I-am spus că singurul lucru pe care el l-a pierdut, pentru că fotbalul nu poţi să îl uiţi în două luni, este mentalitatea. Nu este uşor să vii de la PSG şi să ajungi la Botoşani.

A crezut că singura mare şansă a lui este acea mare echipă din Serie B. Oamenii din jurul lui l-au dereglat foarte mult. Crezând că noi, cei de la Botoşani, suntem singurii care nu ne pricepem la fotbal. Nu ţi-am dat noi drumul, dar tu ce faci? Te opreşti? Este un deal, o afacere în care trebuie să câştige toată lumea. Nu doar tu ca fotbalist sau tu ca impresar. Noi te-am ajutat şi era normal să accepţi hotărârea clubului.

El se va întoarce la echipă, se va antrena. În funcţie de cum se va antrena, pentru că mi-a promis că o va face foarte bine. Datele lui din ultimele săptămâni .... Nu eram nebun să bag un fotbalist care nu se antrenează. Atât timp cât tu nu te pregăteşti, iar eu am datele şi eu i le prezint zi de zi, nu joci. Nu am cum. La meciul trecut am vrut să îl scot în minutul cinci, după cinci minute jucate.

Mai sunt două zile. Dacă îmi va demonstra că spusele lui se adeveresc prin fapte, probabil va fi. Aşa cum m-a convins să îl scot din echipă, aşa trebuie să mă convingă să îl şi bag. În ultima perioadă de timp nu s-a pregătit cum a trebuit. Eu am încercat să îl ajut, să îl sprijin, apoi el a luat-o personal. Că am ceva cu el" , a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: botosanifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare