Experiențe împreună.
You are here:

Dezastrul cu City i-a fost fatal! Domenico Tedesco a fost demis de Schalke

Dezastrul cu City i-a fost fatal! Domenico Tedesco a fost demis de Schalke

Bundesliga

Comentarii

Antrenorul a plătit după ce vicecampioana Germaniei a fost umilită în returul contra cetăţenilor din optimile Ligii Campionilor. A fost a cincea înfrângere consecutivă într-un meci oficial pentru echipa din Gelsenkirchen.

Schalke a pierdut cu 7-0 pe Etihad marţi seară, iar la două zile distanţă conducerea clubului german a luat hotărărea să se despartă de antrenorul care îi antrena pe mineri din iunie 2017. Domenico Tedesco a fost demis, iar odată cu el vor pleca şi secunzii săi Peter Perchtold şi Seppo Eichkorn.

Interimar a fost numit Hubb Stevens cel care face parte din Consiliul de supraveghere al clubului german. Acesta va pregăti meciul cu Leipzig din weekend. Tedesco a avut un sezon de coşmar pe banca alb-albaştrilor. Dincolo de umilinţa suferită în Liga Campionilor, echipa se află pe locul 14 în campionat, la doar 4 puncte de locul ce duce la barajul de menţinere în Bundesliga. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe