Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezavantaj România în duelul cu Franţa pentru finala Fed Cup. Care e principalul pericol pentru Halep & Co

Dezavantaj România în duelul cu Franţa pentru finala Fed Cup. Care e principalul pericol pentru Halep & Co

Tenis

Comentarii

România va juca în deplasare întâlnirea cu Franţa din semifinalele Fed Cup. Încă nu s-a stabilit oraşul unde se va disputa, dar indiferent de loc de desfăşurare atmosfera se anunţă incendiară.

Franţa - România se va juca pentru a doua oară în ostorie. În 1976, echipa tricoloră a câştigat cu 3-0 o întâlnire disputată în Statele Unite. Acum se va disputa în Franţa, iar Victor Hănescu avertizează că fanii francezi vor fi mult peste cei din Cehia. 

"Din experienta mea, ştiu că publicul francez este un public ostil. Un public care face atmosferă, care îşi încurajează echipa foarte puternic, s-ar putea sa fie un dezavantaj. Aş fi preferat ca o semifinală de genul ăsta să fie acasă, să fii in mediul tau. Să ai suportul total al publicului chiar dacă vor fi muli români în Franţa în continuare cred că publicul de acolo va fi dificil care va încerca sa incomodeze jucătoarele românce", a declarat Victor Hănescu pentru Telekom Sport 

 Halep, Begu, Niculescu, Buzărnescu ş Ana Bogdan au fost jucătoarele care au reprezentat România în sferturile Fed Cup, cu Mihaela Buzărnescu racheta a doua. Cu Franţa, Hănescu are un sfat pentru Segărceanu. 

"Aş merge pe Halep-Begu, iar dublu aş merge pe acelasi dublu. Niculescu cu Begu. Ar intra în calcul  (n.r. Buzărnescu)  dar la cum am vazut acum lucrurile as merge pe varianta asta", a mai spus Hănescu. 

Întrebat care e atuul României la întâlnirea cu Franţa, Hănescu a răspuns: "În primul rând o avem pe Simona Halep, care este un lider mondial şi care are o experienţă fantastică. Asta cred că dă întregii echipe o altă aură sau un alt nivel de încredere"

Afla mai multe despre: haleptenisfed cupfrantasemifinalehanescu 

viewscnt
Articole similare