Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezorganizare la Oradea! MM şi fotbaliştii, uimiţi când au ajuns la stadion: "Nu avem cum să ajungem la meci. Nu am văzut în viaţa mea aşa"

Dezorganizare la Oradea! MM şi fotbaliştii, uimiţi când au ajuns la stadion: "Nu avem cum să ajungem la meci. Nu am văzut în viaţa mea aşa"

FCSB

Comentarii

FC Bihor – FCSB se dispută la Oradea, pe Stadionul Iuliu Bodola, în prima etapă a grupelor Cupei României. Înaintea partidei, sute de fani au stat în calea autocarului echipei bucureştene şi a fost nevoie de intervenţia Jandarmeriei, pentru a face o cale de acces.

Imagini fantastice înainte de FC Bihor - FCSB: "Nu avem cum să ajungem la meci"

Încă un stadion din România s-a umplut pentru meciul FCSB. La Oradea, vicecampioana României va juca, de la 21:00, cu FC Bihor, în Cupa României, live text pe Orangesport.ro

Aşa cum era de aşteptat, toate biletele au fost vândute, iar arena de aproximativ 11.000 de locuri va fi plină. Suporterii care şi-au asigurat prezenţa pe stadion au venit cu ore bune înainte, iar un moment delicat a avut loc când autocarul FCSB a ajuns la stadion. 

Din cauza dezorganizării, sute de persoane au blocat strada pe care ar fi trebuit să intre autocarul FCSB, cu echipa şi oficialii. 

Când au văzut ce se întâmplă în jurul arenei, cei din interiorul autocarului s-au mirat, în frunte cu preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica. 

"Nu am văzut în viaţa mea aşa. Nu avem cum să ajungem la meci. Nu am mai văzut aşa ceva. Cum intrăm?", a spus MM. 

Au urmat minute de discuţii cu organizatorii şi reprezentanţii Jandarmeriei, cărora li s-a transmis că autocarul trebuie să avanseze, pentru a descărca echipamentul echipei şi pentru ca jucătorii să pătrundă în incinta stadionului. 

Afla mai multe despre: mm stoicafc bihor fcsbrezultate cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare