Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluire bombă din culise. Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro pentru un jucător. Este cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului

Dezvăluire bombă din culise. Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro pentru un jucător. Este cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali susţine că a plătit trei milioane de euro pentru un jucător, deşi, în momentul transferului, a anunţat că a achitat două milioane de euro.

Florinel Coman a fost cumpărat în vara lui 2017 de FCSB de la Viitorul şi a fost atunci o adevărată lovitură. Mai ales prin suma de transfer. Gigi Becali declara atunci că i-a plătit două milioane de euro lui Gică Hagi şi-i va mai achita încă 500.000 de euro, dacă FCSB intra în grupele Champions League - ceea ce nu s-a întâmplat. În plus, Viitorul a păstrat 20% dintr-un eventual transfer.

Acum, Gigi Becali dezvăluie fără să vrea că suma de transfer este de trei milioane de euro: ”Eu rezum totul la bani. Pe Benzar l-am luat cu 700.000 de euro, l-am vândut cu două milioane. L-am luat pe Coman cu trei milioane, am ofertă de opt milioane”, a declarat Gigi Becali la Pro X. Nu este exclus ca Gigi Becali să fi cumpărat şi cei 20% pe care-i mai deţinea Viitorul dintr-o eventuală revânzare.

Dacă suma de transfer chiar a fost de trei milioane de euro, Florinel Coman a devenit cel mai scump jucător pe care FCSB l-a cumpărat vreodată. Pe locul secund se află Dragoş Nedelcu (2,1 milioane de euro) şi podiumul este completat de Alibec (2 milioane de euro).

  • ”Îi voi da lui Gică două milioane de euro pentru transfer, plus 500 de mii de euro dacă la anul intrăm în grupele Ligii Campionilor. Vor avea şi 20% dintr-un eventual transfer”, Gigi Becali, în vara lui 2017, când l-a transferat pe Florinel Coman.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza