Experiențe împreună.
You are here:

DEZVĂLUIRE BOMBĂ | Mihai Stoica a fost în Italia pentru un super transfer la FCSB. Acum 2 ani, Napoli a plătit 18 milioane de euro pentru el

DEZVĂLUIRE BOMBĂ | Mihai Stoica a fost în Italia pentru un super transfer la FCSB. Acum 2 ani, Napoli a plătit 18 milioane de euro pentru elgalerie foto

Liga 1

Federico Piovaccari a dezvăluit că Mihai Stoica a vrut să transfere un alt atacant din Italia, înainte să-i facă lui oferta. Este vorba despre Leonardo Pavoletti, pe care Napoli l-a cumpărat ulterior cu 18 milioane de euro.

Piovaccari a fost unul dintre străinii buni care au trecut prin Liga 1. A jucat la FCSB din iulie 2013 până în iunie 2014, perioadă în care a fost împrumutat de la Sampdoria. Piovaccari a fost transferat la sugestia lui Mihai Stoica, care l-a observat la un meci din Italia, Serie B.

Surprinzător este că managerul sportiv al FCSB-ului a mers atunci în Italia pentru un alt atacant. Este vorba despre Leonardo Pavoletti, care are şi o selecţie şi un gol la naţionala Italiei. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Federico Piovaccari, într-un interviu pentru diariocordoba.com.

”M-au văzut (n.r. cei de la FCSB) într-un meci, jucam pentru Grossteo şi aveam meci acasă cu Sassuolo, care era liderul ligii secunde. Antrenor era Di Francesco, cel care a fost la Roma şi am înscris două goluri. A fost şi directorul sportiv al Stelei, care mi-a spus că a venit să-l vadă pe Pavoletti, care juca în echipa naţională. Au venit să-l vadă pe el şi m-au transferat pe mine. Aşa e fotbalul”, a povestit Piovaccari, care acum a ajuns la 34 de ani şi este legitimat la Cordoba.

Cât despre Leonardo Pavoletti, 30 de ani, ar fi fost una dintre cele mai tari lovituri din istoria Ligii 1. Ulteriro, atacantul italian a fost cumpărat de Genoa, în schimbul a 3 milioane de euro şi vândut după numai un an şi jumătate la Napoli, în ianuarie 2017, cu 18 milioane de euro. Pavoletti n-a confirmat însă la Napoli, a fost împrumutat la Cagliari, care la începutul sezonului a plătit 10 milioane de euro şi l-a transferat definitiv. Pavoletti a jucat şi pentru naţionala Italiei.


 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta