Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire despre Schumacher: "Ei îşi imaginează că simte când sunt în preajmă, dar realitatea e mult mai dureroasă! Nu-l vom mai vedea vreodată"

Dezvăluire despre Schumacher: "Ei îşi imaginează că simte când sunt în preajmă, dar realitatea e mult mai dureroasă! Nu-l vom mai vedea vreodată"

Formula 1

Comentarii

Revista franceză France Dimanche publică declaraţia cutremurătoare a unui apropiat al familiei Schumacher, într-un articol în care se vorbeşte despre "un nou început" pentru Corinna, soţia septuplului campion mondial din Formula 1, aflat în comă de aproape cinci ani.

 

  • Michael Schumacher a suferit un accident pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în Alpii francezi, în urma căruia fostul pilot de Formula 1 a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.

Jurnaliştii francezi notează că soţia lui Michael Schumacher e pe punctul să admită că situaţia fostului pilot nu se va mai îmbunătăţi şi să încerce să se bucure de viaţă de acum înante. Corinna Schumacher a cheltuit peste 25 de milioane de euro în ultimii ani pentru tratamentul soţului ei, însă cazurile în care persoanele revin din comă după perioade atât de îndelungate sunt rare.

În acest context, sursa citată publică declaraţia unui apropiat al cercului celor care au permisiunea să-l vadă constant pe Schumi (familia şi prietenii foarte apropiaţi). Acesta susţine că



"Nu putem împiedica oamenii să vadă ceea ce vor să vadă. Ei îşi imaginează că el (n.r. Michael Schumacher) percepe ceva în momentul în care familia e în jurul lui. Dar realitatea e mult mai dureroasă. Trebuie să fim convinşi că nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael. Poate muri în zece ani sau mâine! E suficient un lucru infim, să se infecteze cu un virus", a declarat acesta, citat de France Dimanche.

Ce ştim despre Michael Schumacher. În ce stare e acum legendarul pilot

Afla mai multe despre: schumacherdezvăluiremichael schumacher 

viewscnt
Articole similare