Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluire fabuloasă: câţi bani a câştigat Ilie Năstase după ce s-a impus la Roland Garros. Comparaţie cu Halep

Dezvăluire fabuloasă: câţi bani a câştigat Ilie Năstase după ce s-a impus la Roland Garros. Comparaţie cu Halep

Tenis

Comentarii

Simona Halep a încasat un cec de 2,2 milioane de euro după ce s-a impus la ediţia din acest an a Roland Garros-ului, o sumă colosală în comparaţie cu ce se întâmpla la începuturile erei Open.

În cadrul unui interviu acordat Telekom Sport, Năstase a vorbit despre performanţa sa din urmă cu 45 de ani. În 1973 Nasty devenea campion la Roland Garros, însă premiul obţinut a fost mai mic şi decât suma încasată acum de jucătorii care ajung pe tabloul principal al competiţiei. În prezent, jucătorii elimnaţi în turul 1 încasează 40.000 de euro.

În 1973, Năstase a primit un cec de 25.000 de dolari după ce a devenit campion la Paris!

"În '73 am câştigat la simpul şi am pierdut cu Connors finala la dublu. Îmi plăcea Roland Garros-ul, erau trei turnee: Roland Garros-ul, Monte Carlo pe care l-am câştigat de trei ori la rând şi era Turneul Campionilor.

Cred că am câştigat 25.000 de dolari, echivalentul în franci. Atât era şi cred că şi o maşină! Mă gândesc mai degrabă la cei care erau înaintea mea şi ăia chiar nu au câştigat nimic. Şi acum cred că vom zice peste 10 ani că Djokovic şi Nadal au câştigat mai puţin decât ăla o să fie lider atunci
", a declarat Ilie Năstase pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii TOP INTERVIU.

viewscnt
Articole similare