Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire FABULOASĂ făcută de Şumudică! O echipă îl doreşte cu orice preţ: ”Îmi oferă un salariu imens, de cinci ori mai mare decât am acum”

Dezvăluire FABULOASĂ făcută de Şumudică! O echipă îl doreşte cu orice preţ: ”Îmi oferă un salariu imens, de cinci ori mai mare decât am acum”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică este pe cai mari în Turcia, acolo unde face minuni la Kayserispor, iar oferte n-au întârziat să apară! Antrenorul a dezvăluit că are o ofertă absolut senzaţională din punct de vedere financiar.

Şumudică face minuni la Kayserispor şi echipele încep deja să se intereseze de antrenorul român. Nu vorbim, cel puţin acum, de nume grele din fotbalul european, ci doar de oferte consistente din punct de vedere financiar.

În momentul de faţă am o ofertă pe masă din partea unei echipe din Golf. E ofertă scrisă, totul pus la punct, dar nu mă interesează! Din punct de vedere financiar e de cinci ori mai mare decât ce bani iau acum în Turcia. E un salariu exorbitant pentru mine, dar eu mă gândesc doar la ce înseamnă Kayseri. Este munca mea şi a staff-ului meu aici şi sunt convins că putem termina în primele opt echipe la finalul sezonului”, a spus Şumudică la Protv.

Şumudică a mai fost căutat de şeici şi în vremea când o antrena pe Astra, dar antrenorul a preferat să rămână într-un fotbal puternic şi să accepte oferta celor de la Kayserispor.

Afla mai multe despre: sumudicaofertagolfkayserispor 

viewscnt
Articole similare