Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire în premieră a lui Cristi Borcea! Gică Hagi a fost la un pas să devină antrenorul lui Dinamo: ”Mă pusesem de acord cu el”

Dezvăluire în premieră a lui Cristi Borcea! Gică Hagi a fost la un pas să devină antrenorul lui Dinamo: ”Mă pusesem de acord cu el”

Dinamo București

Comentarii

Pe când era la Dinamo, Cristi Borcea a fost la un pas de a îl aduce pe Gică Hagi pe banca echipei.

Cristi Borcea, fost finanţator şi preşedinte al lui Dinamo, a povestit câteva întâmplări incredibile din perioada petrecută în Ştefan cel Mare. Printre acestea, omul de afaceri a făcut o dezvăluire de necrezut. Gică Hagi a fost la un pas de a deveni antrenorul ”câinilor”.

Anul era 2001, iar ”Regele” de abia plecase de pe banca echipei naţionale, pe care o preluase imediat după retragere. Doar două meciuri a stat Hagi la conducerea ”tricolorilor”, înainte de a pleca după ce a ratat califcarea la Campionatul Mondial din 2002.

Gică Hagi a fost la un pas să devină antrenorul lui Dinamo

În urma despărţirii de România, Hagi a primit o ofertă din partea lui Cristi Borcea. Deşi cei doi se puseseră de acord, mutarea nu s-a mai efectuat.

O spun în premieră. Mă pusesem de acord cu Hagi să fie antrenorul lui Dinamo. Am discutat cu el după ce a plecat de la echipa naţională. Eu am rămas fascinat de el. Este un bun naţional!

Am fost fascinat de el ca jucător, ne-a făcut mândri. El ştia mult mai bine jucătorii decât mine şi decât şeful de la centrul de juniori. Atunci mi-am dat seama că o să reuşească ca antrenor”, a declarat Cristi Borcea, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştigică hagicristi borceahagi dinamo 

viewscnt
Articole similare