Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incendiară. Blatul de la meciul lui Dinamo pus la punct într-un restaurant: "Nesimţitul ăsta a recunoscut tot. A zis că au rezolvat deja"

Dezvăluire incendiară. Blatul de la meciul lui Dinamo pus la punct într-un restaurant: "Nesimţitul ăsta a recunoscut tot. A zis că au rezolvat deja"

Fotbal intern

Comentarii

Dumitru Dragomir încă este unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc, chiar şi la şapte ani de la schimbarea sa cu Gino Iorgulescu.

Ajuns la 74 de ani, fostul şef de la LPF susţine că n-a participat niciodată la un aranjament în fotbalul românesc, însă are câteva poveşti surprinzătoare despre "înţelegerile" dintre conducătorii echipelor de club.

Din cei 17 ani în care a condus Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir şi-a amintit de o discuţie suspectă între reprezentanţii de atunci ai Ceahlăului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan şi Marin Barbu.

"Am plecat cu echipa a doua a României, echipa LPF, în Arabia Saudită. Acolo, la o masă, era cu mine şi Gheorghe Ştefan, conducătorul de la Ceahlăul, pentru că antrenorul echipei LPF-ului era Marin Barbu. La masă, după ce au băut un şpriţ, eu nu băusem nimic, mi-au spus că va fi un blat între Dinamo şi Piatra Neamţ.

M-am ridicat de la masă, am plecat, apoi, când am venit în România, i-am zis lui Mircea Sandu: <<Nesimţitul ăsta, de faţă cu mine la masă, a zis că va face un aranjament cu Dinamo. A zis că au rezolvat deja>>. Nu mai ţin minte cine era la Dinamo. Nu ştiu dacă a fost aranjat sau nu meciul, dar rezultatul a fost cel pe care mi l-au zis ei când eram în ţările arabe. A ieşit atunci un scandal uriaş, am vrut să suspendăm ambele echipe, mi-am făcut duşmani, dar nu am avut probe" , a spus Dumitru Dragomir.

CLICK AICI PENTRU ALTE DECLARAŢII INCENDIARE FĂCUTE DE DUMITRU DRAGOMIR DESPRE "BLATURILE" DIN FOTBALUL ROMÂNESC

Afla mai multe despre: dinamodumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare