Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire INCREDIBILĂ a lui Ioan Becali. La ce echipă a vrut să-l ducă pe Hagi: ”Gică s-a speriat! I-am zis, băi Gică, o facem!”

Dezvăluire INCREDIBILĂ a lui Ioan Becali. La ce echipă a vrut să-l ducă pe Hagi: ”Gică s-a speriat! I-am zis, băi Gică, o facem!”

Fotbal intern

Comentarii

Prezent pentru prima dată într-un studio TV, de când a ieşit din închisoare, Giovanni Becali a dezvăluit un moment incredibil petrecut în cariera sa de manager şi a lui Gică Hagi de fotbalist.

Ioan Becali a povestit că a fost la un pas să-l ducă pe Gică Hagi la marea rivală a lui Galatasaray, Fenerbahce Istanbul.

Totul s-a petrecut într-un moment în care Hagi fusese neplătit de câteva luni la Galata, iar Fenerbahce îi oferea un cec în alb: ”Au fost discuţii cu Fenerbahce pentru Hagi, am vrut să-l duc acolo de la Galatasary. De ce? Galata întârziase cu banii şi se adunaseră deja 4-5 luni. M-am dus la Fener, am vorbit cu Yildirim şi le-am zis că îl aduc pe Hagi. Mi-au zis că trebuie să vorbim cu toată poliţia. I-am zis lui Fatih Terim că îl duc liber de contract, pentru că nu l-au plătit şi devine liber. Terim a chemat preşedinţii, pe toată lumea şi au plătit. Dar am fost la un pas să merg cu Hagi de la Galata la Fener. Gică s-a speriat, mi-a zis că mai bine aşteptăm. ”Băi Gică, o facem!”. Nu erau probleme cu banii la Fenerbahce” a dezvăluit Giovanni Becali la Telekom Sport.

Fostul impresar a explicat şi de ce nu s-ar putea supăra vreodată pe Gheorhge Hagi, negând orice conflict cu actualul patron şi antrenor de la Viitorul Constanţa: ”Nu sunt certat cu Gică Hagi. Nici n-aş putea vreodată, chiar dacă mi-ar face rău. E machidon ca şi mine, am dormit mai mult cu el la Brescia decât am dormit cu nevastă-mea. Cu el am cucerit faima pe care o am, nu am cum să uit” a mai spus Ioan Becali în cadrul emisiunii Sport Report moderate de Dan Udrea.

Afla mai multe despre: ioan becaligheorghe hagi 

viewscnt
Articole similare