Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă a unui fost antrenor al Realului: "Mi-au spus că anumiţi jucători trebuie să joace, orice ar fi"

Dezvăluire incredibilă a unui fost antrenor al Realului: "Mi-au spus că anumiţi jucători trebuie să joace, orice ar fi"

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul chilian Manuel Pellegrini, care a pregătit-o pe Real Madrid timp de un sezon, a dezvăluit că în perioada petrecută pe "Santiago Bernabeu" conducerea i-a cerut să folosească anumiţi fotbalişti, indiferent de situaţie, informează Marca.

"Una dintre discuţiile avute cel mai des cu şefii lui Real Madrid a fost despre performanţele jucătorilor. Îmi spuneau că anumiţi jucători trebuie să joace, orice ar fi, dar nu am făcut niciun compromis", a spus Pellegrini, care a semnat de curând cu West Ham United.

Tehnicianul galacticilor din sezonul 2009-2010 a mărturisit că a fost o plăcere pentru el să lucreze cu jucători ca Raul şi Cristiano Ronaldo şi a precizat că a avut probleme cu Juan Roman Riquelme, pe care l-a pregătit la Villarreal.

"De-a lngul carierei, pe Cristiano şi pe Raul a fost cel mai uşor să-i pregătesc. Oricât de multe trofee au câştigat, au fost nişte sportivi excelenţi. Cel mai complicat a fost cu Juan Roman Riquelme".

Sub comanda lui Pellegrini, Real Madrid s-a clasat pe locul doi în ediţia 2009-2010 a campionatului Spaniei, iar în Liga Campionilor s-a oprit în faza optimilor de finală, fiind eliminată de Lyon. În acea perioadă, pentru "Albi" evoluau jucători precum Kaka, Raul sau Iker Casillas, dar şi Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Marcelo, Benzema, care se află şi acum pe Santiago Bernabeu.

Afla mai multe despre: pellegrinironaldoreal 

viewscnt
Articole similare