Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă! Ce a făcut Cristiano Ronaldo în noaptea în care a câştigat Liga Campionilor în 2008: ”Ne-a şocat”

Dezvăluire incredibilă! Ce a făcut Cristiano Ronaldo în noaptea în care a câştigat Liga Campionilor în 2008: ”Ne-a şocat”
Comentarii

În 2008, Manchester United câştiga Liga Campionilor. Dramatic, la penalty-uri, în faţa celor de la Chelsea. Cristiano Ronaldo avea 23 de ani şi marcase în timpul regulamentar. La loviturile de departajare, presiunea a fost prea mare, iar CR7 a ratat.

Van der Sar a făcut minuni la penalty-uri, iar eroarea de la punctul cu var a lui Cristiano Ronaldo n-a costat-o pe Manchester United. Imediat după ce au ridicat trofeul, jucătorii antrenaţi de Sir Alex Ferguson au plecat spre Manchester.

La sosire, tot lotul a plecat spre un club pentru a sărbători câştigarea Ligii Campionilor... mai puţin Cristiano Ronaldo.

În noaptea aceea, ne-am întors la Manchester imediat după meci. Ştiţi ce a făcut Cristiano Ronaldo când toţi ceilalţi au mers la petrecere?! S-a dus la antrenament. Asta a făcut el. Devenise campionul Europei şi a mers să se antreneze, deşi jucase 120 de minute.

A avut mentalitatea asta la 23 de ani. Asta spune totul despre el”, a spus Nuno Viveiros, vărul lui Cristiano Ronaldo. Cei doi au stat împreună în perioada în care Ronaldo a evoluat la United.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldofinalachampions league 

viewscnt
Articole similare