Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă despre Klopp: "M-a înjurat tot drumul! Am îndurat multe" Ce se întâmplă atunci când dispar camerele de filmat

Dezvăluire incredibilă despre Klopp: "M-a înjurat tot drumul! Am îndurat multe" Ce se întâmplă atunci când dispar camerele de filmat
Comentarii

Antrenorul cu portarii de la Mainz, Stephan Kuhnert, fost coleg cu Jurgen Klopp atât ca jucător cât şi ca antrenor, a povestit cum e să lucrezi alături de "vulcanicul" Klopp.

Jurgen Klopp a atins la Liverpool cele mai bune performanţe din carieră. A câştigat alături de ”cormorani” prima Ligă a Campionilor. Mai are în palmares o Supercupă şi un Campionat Mondial al cluburilor. Înainte să ajungă în Anglia, a câştigat cu Borussia Dortmund alte patru trofee şi a ajuns şi în finala la Ligii Campionilor. 

Prima experienţă ca antrenor a avut-o însă la Mainz, acolo unde, din staff-ul lui a făcut parte şi Stephan Kuhnert, ca antrenor cu portarii. Pe vrea când erau jucători, Kuhnert i-a fost coleg lui Klopp timp de nouă ani la Mainz. Antrenorul cu portarii a povestit cel fel de om este Klopp şi care a fost relaţia dintre ei. 

"Am avut o conexiune specială cu el pentru că am şi jucat împreună. Nimeni nu se poate poate potrivi cu el din punct de vedere al emoţiilor puternice pe care le are, dar eu am fost pe aceeaşi lungime de undă cu el.

Chiar şi al douăzecilea om din echipă e mereu pregătit să intre. Niciodată nu auzi spunându-se ceva rău despre el. Klopp este un om al oamenilor - marea lui putere este să gestioneze relaţiile interumane", a declarat Kuhnert pentru Goal.com.

Antrenorul cu portarii a relatat şi o întâmplare amuzantă care i-a avut în prim plan pe el şi pe Jurgen Klopp. 

"Ne-am hotărât să mergem la Scutzenfest (n.r. un festival german), undeva în zonă, într-o zi din cantonament, când eram liberi. Ne-am urcat pe biciclete şi am mers la nesfârşit prin necunoscut. Era aproape întuneric atunci când, în sfârşit, am ajuns.

La intrarea în sat am văzutun semn uriaş care anunţa că data evenimentului era abia peste o săptămână. Nu ştiu ce s-a întâmplat, am greşit. Oricum, a trebuit să pedalăm tot drumul înapoi şi m-a înjurat (n.r. Klopp) tot drumul. Am îndurat multe, dar am meritat", a mai spus Kuhnert. 

 

 

Afla mai multe despre: coronavirusjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare