Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluire incredibilă despre Schumacher făcută de cel mai bun prieten: "Mereu am grijă ce spun, dar e adevărat!"

Dezvăluire incredibilă despre Schumacher făcută de cel mai bun prieten: "Mereu am grijă ce spun, dar e adevărat!"

Special

Preşedintele FIA, Jean Todt, a dezvăluit într-un interviu acordat presei din Germania că a "urmărit alături de Michael Schumacher" victoria obţinută de Lewis Hamliton în Marele Premiu al Braziliei, disputat pe 11 noiembrie la Interlagos.

"Întotdeauna sunt foarte atent la ce spun, dar este adevărat că am urmărit Marele Premiu al Braziliei din 2018 alături de Michael Schumacher, în Elveţia", a spus Jean Todt.

Este una din puţinele informaţii concrete oferite în ultimul timp de apropiaţii lui Schumacher despre starea de sănătate a septuplului campion mondial din Formula 1. Declaraţia lui Jean Todt lasă loc de foarte multe interpretări, însă concluzia logică este că Schumacher este conştient.

Preşedintele FIA s-a folosit de ocazie pentru a critica modul în care televiziunea RTL a realizat transmisia, fiind deranjat de desele întreruperi publicitare. "Am fost foarte frustrat pentru că nu mi-a venit să cred ce văd după cinci minute. Când mă uit la o cursă, mereu am un iPad la mine. De aceea reclamele nu mă deranjează aşa mult. Înţeleg şi faptul că posturile tv private îşi finanţează transmisiunile în acest fel, iar procedura e legală. Dar mi-aş fi dorit ca măcar să existe o fereastră în colţul ecranului astfel încât să nu ratez complet cursa", a declarat Todt.

Jean Todt este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Michael Schumacher şi unul din puţinii oameni din afara familiei căruia i se permite să-l vadă constant pe multiplul campion din Formula 1.

Fost director general al Scuderiei Ferrarai între 1994 şi 2007, Jean Todt (72 de ani) i-a fost alături lui Michael Schumacher la cinci din cele şapte titluri de campion mondial cucerite în Formula 1, iar între cei doi s-a legat o strânsă prietenie, păstrată şi după retragerea din Marele Circ.
 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta