Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire incredibilă făcută de Bratu! Episod înfricoşător alături de Gică Hagi: ”Abia după ne-am dat seama”

Dezvăluire incredibilă făcută de Bratu! Episod înfricoşător alături de Gică Hagi: ”Abia după ne-am dat seama”

Dinamo București

Comentarii

Luni, de la 21:00, Florin Bratu şi Gică Hagi se vor întâlni pentru prima dată ca antrenori în Liga I. În urmă cu 14 ani, pe vremea când Bratu era elevul lui Hagi la Galatasaray, cei doi au trecut printr-un moment înfricoşător.

Bratu şi Hagi au trăti clipe de coşmar pe vremea când amândoi erau la Galatasaray. În timpul unui zbor, motoarele avionului s-au oprit. Actualul antrenor al lui Dinamo spune că nu va uita niciodată ce s-a întâmplat în acele secunde.

"A fost unul dintre acele episoade care nu se uită în viaţă. Veneam de la un meci, cu avionul, eram la 10.000 de metri înălţime şi a fost o defecţiune la motorul avionului. Pur şi simplu, s-a oprit! Nu se mai auzea nimic, era o linişte apăsătoare. Nici n-am avut timp să ne panicăm atunci, imediat, pe moment, fiindcă imediat s-a remediat problema şi am ajuns în siguranţă. De-abia după ne-am gândit ce-ar fi putut să fie", a povestit Bratu pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo - Viitorul se joacă luni, de la 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze sunt în timp real pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoviitorulhagibratuliga 1 

viewscnt
Articole similare