Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire senzaţională! Leo Messi a fost la un pas să o părăsească pe Barcelona! Cu ce echipă din Spania a negociat

Dezvăluire senzaţională! Leo Messi a fost la un pas să o părăsească pe Barcelona! Cu ce echipă din Spania a negociat
Comentarii

Messi are şanse uriaşe să-şi încheie cariera la Barcelona, dar puţini sunt cei care ştiau că starul catalanilor a fost la un pas să plece de pe Camp Nou.

Mauricio Pochettino, actualul manager al lui Tottenham, a dezvăluit chiar înainte de meciul direct cu Barcelona, din Liga Campionilor, că Leo Messi a fost foarte aproape să semneze cu o rivală a Barcei.

Am început să aud despre el atunci când eram la Espanyol. Un tip mic care juca la academia Barcelonei. A ajuns acolo când avea 13 ani, venind din Argentina în Barcelona. Apoi, am auzit că era foarte aproape de a semna cu Espanyol, foarte aproape chiar. Pentru ca s-a descurcat fantastic la trofeul Juan Gamper, când Barcelona a jucat cu Juventus, Capello l-a lăudat. Atunci cei de la Barcelona şi-au dat seama de potenţialul lui Messi şi au anulat discuţiile cu Espanyol”, a povestit Pochettino.

Tottenham - Barcelona se joacă miercuri, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Golurile şi cele mai importante faze vor fi în timp real pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: barcelonamessiespanyolpochettino 

viewscnt
Articole similare