Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire ŞOC în cazul morţii lui Ekeng. Nu trebuia să joace cu Viitorul. De ce l-a introdus Rednic

Dezvăluire ŞOC în cazul morţii lui Ekeng. Nu trebuia să joace cu Viitorul. De ce l-a introdus Rednic galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Patrick Ekeng a decedat în urmă cu mai bine de trei ani după ce a căzut pe teren, în timpul unui meci din Liga 1, dintre Dinamo şi Viitorul Constanţa. Un jucător al "câinilor" a dezvăluit că Ekeng nici măcar nu trebuia să intre pe teren, însă Mircea Rednic a fost cel care a decis să îl introducă.

Ante Puljic (31 de ani) s-a întors la Dinamo în acest sezon, după ce a evoluat în stagiunea 2015-2016 sub formă de împrumut. La meciul cu Viitorul, când s-a produs nefericitul eveniment, Puljic a fost pe bancă, alături de Patrick Ekeng şi a dezvăluit, într-un interviu pentru Fanatik, faptul că Mircea Rednic nu avea intenţia să îl folosească în acel meci: "Mircea a decis să ne pună pe bancă, Ekeng era şi el acolo. Este o mare tragedie pentru că el nici măcar nu trebuia să joace. I-a spus antrenorul că nu va juca decât dacă se întâmplă ceva"

Fundaşul centra a spus şi de ce Mircea Rednic a luat decizia de a îl folosi, până la urmă, pe fotbalistul camerunez, dar şi ce informaţii au primit jucătorii după ce Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi ulterior a fost transportat la spital: "În timpul meciului Mircea a fost puţin supărat pe nişte jucători, a decis să facă schimbarea. După aceea ştiţi ce s-a întâmplat. La început toată lumea credea că această tragedie nu se poate întâmpla. După meci ne-au spus că este ok, apoi la 20-30 de minute după meci ne-au spus că nu este ok. A fost foarte, foarte trist pentru că a fost colegul nostru, am stat chiar şi în cameră cu el în cantonament", a declarat Puljic. 

PATRICK EKENG A MURIT PE 6 MAI 2016

Pe 6 mai 2016 moartea lui Patrick Ekeng şoca fotbalul românesc şi producea multă durere printre coelgii lui de la acea vreme. Chiar dacă meciurile din Liga 1 au fost amânate, Dinamo tot a disputat finala Cupei României cu CFR Cluj. Mulţi dintre jucători nu au vrut să intre pe teren, însă Mircea Rednic i-a motivat să joace pentru Ekeng şi în cazul în care Dinamo ar fi câştigat, trofeul era trimis în Camerun, la locul de veci al fostului fotbalist. 

La acea partidă, cu CFR, 50.000 de fani dinamovişti au făcut o coregrafie superbă pe Arena Naţională în memoria fotbalistului. 

Afla mai multe despre: dinamoekeng 

viewscnt
Articole similare