Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire şocantă a lui Romelu Lukaku: ”Nu sunt mulţumit de situaţia de la Chelsea. Ştiu că mă voi întoarce la Inter”

Dezvăluire şocantă a lui Romelu Lukaku: ”Nu sunt mulţumit de situaţia de la Chelsea. Ştiu că mă voi întoarce la Inter”

Chelsea

Comentarii

Romelu Lukaku a dezvăluit că este nemulţumit de situaţia de la Chelsea şi că regretă felul în care a plecat de la Inter.

Romelu Lukaku a revenit la Chelsea în vara lui 2021, la 10 ani de când semnase iniţial cu formaţia londoneză, pe când era un adolescent.

În aceşti 10 ani, belgianul a mai trecut pe la West Brom, Everton, Manchester United şi Inter şi s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai letali atacanţi din fotbalul mondial.

După ce Jorginho a fost golgheterul echipei în premier League în ultima stagiune, Chelsea l-a considerat pe Lukaku piesa lipsă a puzzle-ului şi l-a readus la club.

Belgianul a fost iniţial încântat să se întoarcă la clubul pe care l-a susţinut când era copil, însă a recunoscut acum că nu este mulţumit pe deplin de situaţia în care se află.

După ce la Inter belgianul a evoluat alături de Lautaro Martinez în atac, pe Stamford Bridge este de cele mai multe ori singur ca vârf, lucru ce nu îl prea mulţumeşte.

Dezvăluire şocantă a lui Romelu Lukaku

În plus, Lukaku a recunoscut că regretă cum a plecat de la Inter şi că este sigur că va reveni într-o zi la Milano.

Fizic sunt bine. Dar nu sunt mulţumit de situaţia de la Chelsea. Tuchel a ales să joace cu alt sistem. Nu voi renunţa, voi fi profesionist.

Nu sunt mulţumit de situaţie dar sunt profesionist şi nu pot renunta acum. Cred că tot ce s-a întâmplat vara trecută nu trebuia să se întâmple aşa...

Cum am plecat de la Inter, cum am părăsit clubul, cum am comunicat cu fanii Interului. Asta mă deranjează pentru că nu era momentul potrivit.

Acum este momentul potrivit să-mi împărtăşesc sentimentele. Întotdeauna am spus că o am pe Inter în inimă, ştiu că mă voi întoarce la Inter, sper cu adevărat.

Sunt îndrăgostit de Italia. Sper din suflet să mă întorc la Inter nu la sfârşitul carierei, ci când voi fi încă la cel mai înalt nivel pentru a câştiga mai multe împreună”, a declarat Romelu Lukaku la Sky Sport, citat de Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: romelu lukaku 

viewscnt
Articole similare