Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire şocantă a unei campioane olimpice: "Dacă mă operam în România nu mai făceam gimnastică niciodată!"

Dezvăluire şocantă a unei campioane olimpice: "Dacă mă operam în România nu mai făceam gimnastică niciodată!"

Gimnastică

Comentarii

Dubla campioană olimpică la sol şi sărituri la Jocurile Olimpice de la Beijng şi Londra, face dezvăluiri în premieră, despre operaţia de coşmar din 2009 atunci când a suferit o ruptură de tendon ahilian, dublă fractură de mână.

"Am avut noroc cu părinţii mei, cu tata care a decis că trebuie să mergem să mă operez afară! Doar acolo am primit asigurări că pot face înaltă performanţă. În România mi-au spus că o să fiu operată, dar o să fiu doar un om normal şi nu o să mai pot să fac performanţă! Am plecat afară şi mi-au garantat că o să fiu din nou acolo. Şi aşa a fost, aşa s-a întâmplat. Mi-au pus un tub organic şi am început o luptă!", a declarat Izbaşa pentru GSP.
 
 
"Am avut foarte puţini prieteni lângă mine... Şi a fost foarte greu să văd că atunci când eram în megaformă toţi erau cu mine, iar în momentele grele lumea te părăseşte. Au rămas lângă mine familia şi doar prietenii adevăraţi. Până la urmă, cam asta se întâmplă în general în viaţă. După experienţa asta am început să-mi sortez mai bine prietenii. Şi prefer să aleg calitatea decât cantitatea!", a mai spus aceasta.

Afla mai multe despre: sandra izbasagimnasticaoperatieprobleme 

viewscnt
Articole similare