Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluire şocantă cu puţin timp înainte de CM 2018! Momentul în care Putin a ORDONAT ca un avion de pasageri să fie doborât: "Le-am spus să acţioneze conform planului!"

Dezvăluire şocantă cu puţin timp înainte de CM 2018! Momentul în care Putin a ORDONAT ca un avion de pasageri să fie doborât: "Le-am spus să acţioneze conform planului!"

Special

Dezvăluire făcută de Vladimir Putin la patru ani de la Jocurile Olimpice de iarnă din de la Soci, când şeful de la Kremlin a ordonat ca un avion de pasageri aflat deasupra Rusiei să fie doborât, în condiţiile în care se bănuia că la bord de aflau terorişti care aveau o bombă şi ţinteau ceremonia de deschide de la JO.

Putin a vorbit despre incidentul care se putea solda cu o tragedie uriaşă în cadrul unui documentar ce-i poartă numele. Preşedintele rus susţine că agenţii secreţi însărcinaţi cu securitatea la Jocurile Olimpice de la Soci l-au sunat cu puţin timp înainte de startul ceremoniei de deschisere: "Mi-au zis că un avion zburând din Ucraina spre Istanbul a fost deturnat de terorişti care cereau echipajului să aterizeze la Soci!"

Piloţii anunţaseră că unul dintre pasageri avea o bombă şi ordona ca avionul să-şi schimbe direcţia spre Soci. În aeronava Boeing 737-800 se aflau 110 pasageri, iar ceremonia de deschidere de la JO iarnă era aşteptată de peste 40.000 de spectatori.

Imediat, Putin a întrunit un comitet de urgenţă în care agenţii secreţi i-au spus că planul de urgenţă pentru astfel de situaţii este ca avionul să fie doborât! "Le-am spus să procedeze conform planului", a declarat Putin în timpul documentarului.

Din fericire, la scurt timp agenţii de informaţii au revenit cu un telefon şi au anunţat că totul a fost o alarmă falsă: era vorba de un pasager beat, iar avionul şi-a putut continua zborul spre Turcia fără niciun fel de problemă.

Informaţiile prezentate în documentarul "Putin" au fost confirmate şi de Kremlin, prin intermediul purtătorului de cuvânt. â

Putin se pregăteşte de un nou mandat de preşedinte, urmând să participe la alegerile de pe 18 martie.

Rusia va organiza un alt eveniment sportiv major în această vară: Campionatul Mondial de fotbal.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
EDITORIAL Silviu Tudor Samuilă | Scheletele din spatele casei lui Burleanu

Ionuţ Lupescu o să câştige alegerile FRF din primul tur, lejer. Este un zvon care circulă din ce în ce mai intens prin lumea fotbalului şi care, într-o oarecare măsură ar explica felul în care şi-a dus campania Răzvan Burleanu în ultima lună. Acţiunile actualului preşedinte FRF nu sunt cele ale unui om sigur pe cele peste două sute de adeziuni cu care se lăuda pană de curând.