Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluire surprinzătoare făcută de Dani Coman: ”Ştiţi câte oferte scrise avem pentru Alex Ioniţă?”

Dezvăluire surprinzătoare făcută de Dani Coman: ”Ştiţi câte oferte scrise avem pentru Alex Ioniţă?”

Superliga

Comentarii

Dani Coman spune că Astra a fost de acord cu pretenţiile pe care le-a avut Alexandru Ioniţă, dar jucătorul s-a răzgândit. Preşedintele Astrei susţine că nu există nicio ofertă pentru Alex Ioniţă şi spune că riscă să fie trimis la echipa a doua dacă nu semnează prelungirea contractului.

Alexandru Ioniţă este unul dintre jucătorii care au impresionat în prima parte a campionatului, motiv pentru care aşteaptă un transfer în această iarnă. Jucătorul de 23 de ani mai are un an de contract cu Astra, însă Dani Coman spune că a refuzat oferta de prelungire, chiar dacă şefii clubului au fost de acord cu condiţiile impuse. Coman lasă de înţeles că există riscul ca Ioniţă să fie trimis la echipa secundă:

”Strategia clubului este de a prelungi contractele tuturor jucătorilor care intra în ultimul an, aşa s-a întâmplat şi cu Ionita, el este jucătorul Astrei, un jucător care ne-a adus foarte multe satisfacţii, un jucător util pentru noi. În acelaşi timp este un jucător care noi ne-am dorit să îşi prelungească contractul, să mai rămână o perioadă la Astra. Eu chiar am declarat acum ceva vreme că este un jucător foarte bun, că va fi un jucător important atât pentru noi, cât şi pentru naţională. Nu cred că are maturitatea necesară pentru a face pasul către o echipă mare din Europa. Cred că mai avea nevoie de timp pentru a se maturiza fotbalistic, decizia îi aparţine în totalitate. Noi nu am făcut decât să îi oferim ceea ce ne-a cerut. A cerut o anumită sumă pentru a-şi prelungi contractul, a cerut un salariu lunar, noi am acceptat condiţiile pe care le-a cerut, după care lucrurile s-au schimbat.

Aşteptăm în continuare ca el să conştientizeze faptul că mai are un an de contract cu noi, eu am avut mai multe discuţii atât cu el, cât şi cu familia lui şi le-am explicat că eu am fost trimis la echipa a doua şi la Rapid, şi la Vaslui. Nu este uşor să stai la echipa a doua. Poţi sta  la echipa a doua o săptămână, două, trei dar e cumplit să stai un an de zile, iar el trebuie să înţeleagă că influenţele pe care le are din exterior nu îi sunt favorabile atât pentru cariera lui, cât şi pentru viaţa pe care o are”,
a declarat Dani Coman.

Preşedintele Astrei spune că pe adresa clubului n-a sosit nicio ofertă, deşi CS U Craiova, CFR Cluj şi Kayserispor s-au arătat interesate de transferul lui Alex Ioniţă: ”Ştiţi câte oferte sunt pe adresa clubului scrise pentru Alexandru Ioniţă? Niciuna. Şi atunci cu ce să discutăm? Nu avem nicio ofertă scrisă pentru Ioniţă. Nu avem nici o ofertă scrisă pentru Alex Ioniţă. Am vorbit cu agenţii jucătorului, nu au nicio variantă în momentul de faţă”.

Afla mai multe despre: alexandru ionitadani comanastraliga 1 

viewscnt
Articole similare