Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluire surprinzătoare în rugby. Dan Palmer, fost internaţional australian, a anunţat că este homosexual

Dezvăluire surprinzătoare în rugby. Dan Palmer, fost internaţional australian, a anunţat că este homosexual

Rugby

Comentarii

Fostul pilier al naţionalei Australiei, Dan Palmer, a dezvăluit că este homosexual, într-un editorial emoţionant publicat de Sydney Herald Morning.

În vârstă de 32 de ani, jucătorul cu o selecţie în naţionala Australiei mărturiseşte că s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală şi cu dependenţe. El este primul jucător care a evoluat în naţionala Australiei şi care recunoaşte că este homosexual.

"Am fost incredibil de frustrat, mânios şi trist. Mă dispreţuiam şi uram viaţa pe care o duceam. Noaptea plângeam şi luam un cocktail copios de medicamente pentru a dormi. Îmi imaginam cum o să dispar, o să-mi schimb numele şi iau viaţa de la capăt. Nu exagerez când spun că aş fi preferat să mor decât să dezvălui că sunt homosexual", a scris Palmer.

Gareth Thomas, fostul căpitan al naţionalei de rugby a Ţării Galilor, a fost singurul fost internaţional care a dezvăluit, în 2009, că este homosexual.

Dezvăluirea lui Palmer a declanşat un val de susţinere din partea personalităţilor din rugby. "Sunt foarte fericit pentru Dan. Este un tip genial", a declarat căpitanul naţionalei Australiei, Michael Hooper.

Şi David Pocock, fost component al Australiei a scris pe Twitter: "Dan Palmer este unul dintre cei mai buni oameni din lumea rugbiului, un adevărat geniu".

viewscnt
Articole similare
FOTO Are tata top model. Fata lui Sumudica viseaza sa ajunga Miss Romania