Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea care aruncă totul în aer la Dinamo: "Nu domnul Negoiţă deţine palmaresul" Ce spune Rednic despre o viitoare vânzare a clubului

Dezvăluirea care aruncă totul în aer la Dinamo: "Nu domnul Negoiţă deţine palmaresul" Ce spune Rednic despre o viitoare vânzare a clubului
Comentarii

Fostul antrenor din Ştefan cel Mare a explicat că societatea lui Negoiţă, care finanţează gruparea roş-albă, nu este cea care deţine şi istoria câinilor.

Într-o reacţie oferită pentru doardinamo.ro, Mircea Rednic a detaliat situaţia. 

"Problema este că nu avem stadion. Iar firma aia a lui Ionuţ Negoiţă nu deţine palmaresul, nu deţine mai nimic.  Doar un tâmpit ca mine putea să bage bani aşa! Dar măcar dacă se rezolva problema stadionului erau oameni interesaţi” a declarat antrenorul de 57 de ani.

Rednic a împrumutat nu o dată clubul de când a revenit la Dinamo în luna octombrie a anului trecut. La un moment dat chiar s-a pus problema ca "Puriul" să cumpere acţiuni de la patronul Ionuţ Negoiţă. 

"Eu la ceea ce simt pentru Dinamo nu o să renunţ niciodată! Nu se ştie ce se va întâmpla în viitor. Am spus că până la 60 de ani voi mai antrena şi după aia vom vedea" a spus Rednic, cel care a încheiat campionatul Ligii I pe locul 9, pe banca dinamoviştilor. 

 

Afla mai multe despre: dinamorednicpalmaresnegoiţă,  

viewscnt
Articole similare