Experiențe împreună.
You are here:

Dezvăluirea Georginei Rodríguez despre cum arăta viaţa sa înainte de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo: "Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare"

Dezvăluirea Georginei Rodríguez despre cum arăta viaţa sa înainte de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo: "Am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare"galerie foto

Diverse

Comentarii

Viaţa Georginei Rodríguez, actuala iubită a lui Cristiano Ronaldo, s-a schimbat radical, după cum subliniază Netflix, care a produs un documentar despre ea. "Înainte vindea genţi în Serrano, acum le colecţionează”.

În pelicula care urmează să apară, Georginei Rodríguez recunoaşte că starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, i-a schimbat viaţa şi a dezvăluit cum trăia înainte de a-l cunoaşte. 

Pe 27 ianuarie, serialul documentar al modelului va ajunge pe Netflix, în care e ilustrată viaţa femeii din copilărie şi tinereţe, dar şi ce s-a întâmplat după ce l-a cunoscut pe portughez. 

Înainte de apariţia documentarului, Georgina a ţinut să împărtăşească celor peste 29,2 milioane de urmăritori de pe Instagram o mică parte din producţie, oferind câteva detalii necunoscute până acum.

Georgina Rodríguez povesteşte cum au fost începuturile ei la Madrid. "Sosirea mea la Madrid a fost de impact. Căutam multe apartamente ieftine, la 300 de euro. Şi am ajuns să dorm într-un apartament care fusese o cameră de depozitare. Un frig iarna şi o căldură vara... Ziua în care m-am întâlnit cu Cristiano mi-a schimbat viaţa”, a mărturisit ea.

Galerie foto cu Georgina Rodriguez

După aceste cuvinte, Georgina apare plimbându-se prin Madrid, fiind lângă un afiş Netflix: „Înainte vindea genţi în Serrano, acum le colecţionează”, cu referire la locul său de muncă dinainte de a deveni celebră. 

Jurnaliştii de la "Viva la vida" au aflat că Ronaldo îi oferă iubitei sale un "salariu" lunar în valoare de 50.000 - 100.000 de euro pentru cheltuieli personale, dar şi pentru îngrijirea copiilor. În plus, Georgina mai primeşte 8.000 de euro din partea brand-urilor pe care le reprezintă. Tot jurnaliştii de "Viva la vida" au mai aflat că iubita lui Cristiano Ronaldo cere aproximativ 100.000 de euro pentru fiecare interviu pe care-l acordă. 

Galerie foto cu Georgina Rodriguez

viewscnt
Articole similare