Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dezvăluirea lui Andrei Radu, după calificarea istorică în semifinalele Europeanului de tineret. Ce i-au transmis colegii italieni de la Genoa

Dezvăluirea lui Andrei Radu, după calificarea istorică în semifinalele Europeanului de tineret. Ce i-au transmis colegii italieni de la Genoa

Echipa națională

Comentarii

Portarul echipei naţionale de tineret, Andrei Radu, a mărturisit că, înaintea Europeanului de tineret, colegii săi italieni de la Genoa nu îi dădeau nicio şansă României la turneul final.

"Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care ne-au susţinut de la stadion şi din ţară. Am primit mesajele tuturor şi au fost excepţionale.

Nu am cuvinte. Sunt extrem de fericit. Nu a fost absolut niciun moment. Am venit încrezători în foreţele noastre, în forţa grupului şi s-a văzut şi pe teren, nu ne-am dat bătuţi şi am reuşit ceva istoric!

Eu le-am spus de la început că o să luăm Italia cu asalt la European, dar nu au crezut. Nu ne-au dat nicio şansă. Sunt foarte fericit că le-am arătat că nu este aşa. Le-am arătat tuturor că România are o inimă mare.

M-am arătat surprins, pentru că, din câte ştiu, trebuia să jucăm seara, dar meciul e bine-venit la orice oră, iar dacă ne unim forţele şi avem mentalitatea corectă, putem învinge pe oricine", a declarat Andrei Radu, la TVR.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare